Κατηγορίες
Γενικά

Κισσαμικός – Οι τρεις μεταγραφές και οι ανανεώσεις Λαζαρίδη και άλλων οκτώ!

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τους Κρητικούς, οι οποίοι μάλιστα ανακοίνωσαν και την παραμονή του Ημαθιώτη γκολκίπερ Γιώργου Λαζαρίδη, μαζί με άλλους 8 ποδοσφαιριστές59bbfcb2e1844b9599ff015000348c7d_LΗ ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Αγριμάκη, Γιώργο Γιαγκιόζη και Νικηφόρο Τσοντάκη.

Το βιογραφικό του Αγριμάκη:

Ημερομηνία γέννησης: 29 Ιουλίου 1992
Θέση: Τερματοφύλακας

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αστέρα Μαγούλας για δύο σεζόν. Από το 2012 άνηκε στο δυναμικό του ΟΦΗ, με τον οποίο είχε συνολικά 12 συμμετοχές στη Super League.

2010-2011 Αστέρας Μαγούλας (Δ’ Εθνική-άνοδος σε Football League 2)
2011-2012 Αστέρας Μαγούλας (Football League 2) 17 συμμετοχές
(Κύπελλο Ελλάδας) 2 συμμετοχές
2012-2013 ΟΦΗ (Super League) 9 συμμετοχές
2013-2014 ΟΦΗ (Super League) 2 συμμετοχές
2014-2015 ΟΦΗ (Super League) 1 συμμετοχή
(Κύπελλο Ελλάδας) 1 συμμετοχή

Οι δηλώσεις του Αγριμάκη:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Κισσαμικό, που είναι μία ομάδα της Κρήτης. Έχει σωστούς ανθρώπους και είναι υγιής ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία με υγεία».

Το βιογραφικό του Γιαγκιόζη

Ημερομηνία γέννησης: 3 Απριλίου 1995
Θέση: Τερματοφύλακας

Από 8 χρονών ήταν στις ακαδημίες του ΟΦΗ και μετά από 12 χρόνια παρουσίας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στον Κισσαμικό. Υπήρξε στέλεχος των Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων.

2003-2012 ΟΦΗ (τμήματα υποδομής, Κ17 και Κ20)
2012-2015 ΟΦΗ (Super League)

Οι δηλώσεις του Γιαγκιόζη:

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση να φύγω μετά από 12 χρόνια παρουσίας από τον ΟΦΗ, αλλά είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Κισσαμικό. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να ανταπεξέλθω σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα και να πάρω και τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν κι ελπίζω να τους δικαιώσω».

Το βιογραφικό του Τσοντάκη:

Ημερομηνία γέννησης: 12 Απριλίου 1994
Θέση: Μέσος

Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία από την Ακαδημία του Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη Χανίων και στη συνέχεια βρέθηκε στην Ακαδημία των Νέων Χανίων. Έπαιξε σε Νέους Χανίων και Κρητικό Αστέρα και το 2010 τον απέκτησε ο Πλατανιάς, με τον οποίο πανηγύρισε ανόδους σε Football League και Super League.

2009-2010 Κρητικός Αστέρας (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων)
2010-2011 Πλατανιάς (Football League 2-άνοδος σε Football League) 8 συμμετοχές
2011-2012 Πλατανιάς (Football League-άνοδος σε Super League) 3 συμμετοχές
(Κύπελλο Ελλάδας) 2 συμμετοχές
2012-2013 Πλατανιάς (Super League)
(Κύπελλο Ελλάδας) 3 συμμετοχές
2013-2014 Πλατανιάς (Super League) 1 συμμετοχή
(Κύπελλο Ελλάδας) 1 συμμετοχή
2014-2015 Πλατανιάς (Super League) 2 συμμετοχές
(Κύπελλο Ελλάδας) 1 συμμετοχή

Οι δηλώσεις του Τσοντάκη:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Κισσαμικού. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ κι εγώ μέσα από αυτήν. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για όλους».

1148c0c947ba828ea344776aa0a78f01_L

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λαζαρίδη, Θοδωρή Τσικουδάκη, Γιάννη Μποτωνάκη, Δημήτρη Σουμπασάκη, Γιάννη Στεφανίδη και Γιώργο Σμίλτο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λαζαρίδη, Θοδωρή Τσικουδάκη, Γιάννη Μποτωνάκη, Δημήτρη Σουμπασάκη, Γιάννη Στεφανίδη, Γιώργο Σμίλτο και Κωνσταντίνο Κοντοπίδη».

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Γιώργος Λαζαρίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με τον Κισσαμικό. Μετά από ενάμιση χρόνο καταφέραμε να βγούμε στη Football League. Όλα είναι καλά και συνεχίζουμε για ακόμα έναν χρόνο».

Θοδωρής Τσικουδάκης: «Είμαι χαρούμενος που παραμένω ακόμα μία χρονιά στον Κισσαμικό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ κι εγώ. Ο Κισσαμικός είναι μία ομάδα υγιής με σοβαρή διοίκηση και νομίζω ότι με τον καιρό θα πάει και ψηλότερα».

Γιάννης Μποτωνάκης: «Είναι η τρίτη σεζόν που θα είμαι στην ομάδα κι είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι αρχικά η παραμονή και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Εύχομαι υγεία και καλή τύχη σε όλους. Με πολλή δουλειά και κάτω το κεφάλι συνεχίζουμε».

Δημήτρης Σουμπασάκης: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του Κισσαμικού. Οι κόποι που καταβάλαμε όλα τα παιδιά πέρσι δικαιώθηκαν και ανέβηκε η ομάδα στη Football League. Από εδώ και πέρα εύχομαι να έχει ανοδική πορεία ο Κισσαμικός και να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η γρήγορη παραμονή. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλα τα παιδιά».

Γιάννης Στεφανίδης: «Είμαι ενάμιση χρόνο εδώ πέρα κι έχω δεθεί με την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Κισσαμικό. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Είναι πρώτη φορά που ανεβαίνει στη Football League η ομάδα και ο στόχος είναι να κάνουμε μία καλή πορεία. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Γιώργος Σμίλτος: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Εύχομαι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες της κατηγορίας και όλοι μαζί να δώσουμε χαρά στον κόσμο, σε αυτή την ιστορική χρονιά που θα βρει τον Κισσαμικό στη Football League».

Κωνσταντίνος Κοντοπίδης: «Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Κισσαμικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Με σκληρή δουλειά πιστεύω να καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε για τη φετινή χρονιά. Εύχομαι σε όλους να έχουμε υγεία και μία καλή πορεία στη Football League».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected