Super League 1 - Μεταγραφές

Ολυμπιακός – “Τρέλα” με Καμπιάσο! (vid)

campiasoΈτοιμος για μια σπουδαία προσθήκη είναι ο Ολυμπιακός, καθώς φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο. Το προφίλ του Αργεντινού μέσου, που έλαμψε με τη Λέστερ.

Μια «βόμβα» έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Εστέμπαν Καμπιάσο είναι κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», ίσως να έχει ήδη συμφωνήσει, και αναμένονται οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες. Μόλις την Κυριακή υπήρχε διάψευση της συγκεκριμένης πληροφορίας που είχε κυκλοφορήσει, ωστόσο φαίνεται πως επρόκειτο για κίνηση τακτικής, αφού ο Αργεντινός μέσος είναι ελεύθερος και περιζήτητος.

Ο 35χρονος άσος έκανε καταπληκτική σεζόν στη Λέστερ, όπου και ψηφίστηκε και πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας της Premier League. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ιντεπεντιέντε, Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ και Ίντερ, ενώ φόρεσε 52 φορές τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής πετυχαίνοντας και 5 γκολ.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Καμπιάσο συνδέεται με πιθανή πώληση κάποιου μέσου του Ολυμπιακού, καθώς είναι γνωστό πως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης ενός εκ των Λούκα Μιλιβόγεβιτς ή Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Καμπιάσο, που έχει και ιταλικό διαβατήριο, είχε φέτος 31 συμμετοχές και 5 γκολ στην Premiership, ενώ εμφανίστηκε και σε δύο ματς του Κυπέλλου.

Πρόκειται για έναν παίκτη που καταπίνει χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου, ενώ παράλληλα είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και σε αρκετές προωθήσεις του σκοράρει.

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει με την Ίντερ το Champions League το 2010, πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, ισάριθμα Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ με τη Ρεάλ ένα πρωτάθλημα, ένα Διηπειρωτικό, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας και άλλο ένα Ευρώπης,

Η καριέρα του με αριθμούς (συμμετοχές-γκολ)

Ιντεπεντιέντε (1998-2001): 98-14
Ρίβερ Πλέιτ (2001-2002): 37-12
Ρεάλ Μαδρίτης (2002-2004): 41-0
Ίντερ (2004-2014): 315 41
Λέστερ (2014/15): 31-5
Εθνική Αργεντινής: 52-5

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected