Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Εμπειρία και ποιότητα στη γραμμή κρούσης!

κρυσταλληςΤον έμπειρο επιθετικό που αναζητούσε προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης βρήκε η FC Serres στο πρόσωπο του Παντελή Κρυστάλλη, ο οποίος μετά από 2,5 χρόνια επιστρέφει στις Σέρρες για να συνεργαστεί με τον Χρήστο Μέγκλα, μόνο που αυτή τη φορά η φανέλα θα γράφει άλλο όνομα.

Ο 32χρονος φορ αγωνιζόταν στον Εθνικό Γαζώρου όταν αυτός κέρδισε την άνοδο από την Γ΄ Εθνική τη σεζόν 2011-12 και αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2013 για τον Αιγινιακό με τον οποίον και πέτυχε 3 γκολ σε 8 παιχνίδια. Βέβαια η καλύτερη σεζόν στην καριέρα του παραγωγικά και όχι μόνο έγινε την επόμενη χρονιά όταν αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Γ΄ Εθνική με τον Αγροτικό Αστέρα πετυχαίνοντας 11 γκολ σε 29 συμμετοχές, ενώ ήταν ο “δήμιος” του Πανσερραϊκού στο ντέρμπι του Ευόσμου χαρίζοντας τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο στον Αγροτικό καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στην συνέχεια μεταπήδησε στην Καβάλα.

Ο Κρυστάλλης βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε επαφές με την διοίκηση της ομάδας και σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο περιθώριο του φιλικού με το Δασοχώρι δόθηκαν τα χέρια, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Πάντως ηλικιακά ο Κρυστάλλης θα είναι ο μεγαλύτερος και σαφώς πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας, δυνατό χαρτί στα χέρια του Άκη Βάβαλη και σίγουρα θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ και τους νεαρούς της ομάδας.

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected