Football League - Μεταγραφές

Λαμία – Απίστευτο ντεμαράζ μεταγραφών!

karalisΜετά τις πέντε πρώτες της προσθήκες, η ΠΑΕ Λαμία συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος, ανακοινώνοντας σήμερα έξι ποδοσφαιριστές, που θα την ενισχύσουν σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (06/11/1988) έμπειρο μέσο Γιάννη Καραλή που πέρυσι φορούσε τη φανέλα του ΑΟΧ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Αθηνών και στην ΑΕΚ.

Επενδύοντας και στο μέλλον η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση τριών νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν “γεμάτα” πρωταθλήματα στις ομάδες που αγωνιζόταν.

Του 24χρονου (05/01/1991) μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Νατσιόπουλου που πέρυσι ανήκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή. Του 24χρονου (16/07/1991) μέσου Βασίλη Τριανταφυλλάκου που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου. Του 20χρονου (14/02/1995) μεσοεπιθετικού Σωτήρη Τσιλούλη που αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στον Εθνικό Σερρών».

Ενγκουεμ

Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ, η οποία ενημέρωσε πως έκανε δικούς της και τους Ενγκουέμ και Σέρχιο Ριμπέιρο. Αμφότεροι συνεργάστηκαν με τον Σούλη Παπαδόπουλο πέρυσι σε Χανιά και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (03/08/1992) Καμερουνέζο μεσοαμυντικό Ngnem Ngnem Jacques Alberto που ανήκει στον Ατρόμητο και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τσαρλτον (Αγγλία), Σαν Ροκέ (Ισπανία), Φωκικό, Κισσαμικό και Χανιά. Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17 και Κ19 της χώρας του.

Επίσης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (16/06/1985) Πορτογάλο επιθετικό Sergio Filipe Dias Ribeiro που πέρυσι αγωνιζόταν στη Λάρισα. Έχει παίξει ακόμη σε Πέδρας Ρούμπρας (Πορτογαλία), Βίχρεν (Βουλγαρία), Πιερικό, Λεβαδειακό, Λοκομοτιβ Πλοβντιβ (Βουλγαρία), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) και Μέταλουργκ Ζαπορίζια (Ουκρανία)».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected