Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Ανέλαβε ο νέος προπονητής

ae4176387568ae474edc15db1a1f6539_LΟ Κώστας Τσάνας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το Onsports, ο Σέρχιο Μαρκαριάν δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής και τη θέση του παίρνει ο Κώστας Τσάνας. Ο νεαρός τεχνικός ,έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά από την εξέλιξη αυτή.

«Ευχαριστώ θερμά την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την Εθνική Ομάδα. Για να έχει αποτέλεσμα αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που αρχίζουμε, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε σε ποια θέση βρισκόμαστε. Πιστεύω ότι οι διεθνείς έχουν, πάνω απ’ όλους, τη δύναμη για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Αυτή τη δύναμη έχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν την Εθνική ως πραγμάτωση των στόχων τους. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία. Διότι η Εθνική υπήρχε και θα υπάρχει ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι παίκτες της ή ο προπονητής της. Είναι πάνω από πρόσωπα».

Ο ίδιος θα ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά και θα παρακολουθήσει τις φιλικές αναμετρήσεις, ΑΕΚ – Σεβίλλη και Ολυμπιακός – Μπεσίκτας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected