Κατηγορίες
Διάφορα

Ρωσία – Απίστευτη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, με εφευρετικό ληστή! (vid)

Χωρίς τίτλοΤην Πέμπτη  23 Ιουλίου διαδραματίστηκε κάπου στη Μόσχα μια από τις πιο παράξενες, αλλά και αστείες ληστείες που έχουν καταγραφεί ποτέ από το κύκλωμα ασφαλείας.

Ένας ληστής που από ότι φαίνεται είχε σχεδιάσει τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια, προσπάθησε να ακολουθήσει κατά γράμμα το περίπλοκο σχέδιο του.

Το σχέδιο περιλάμβανε εκτός από κουκούλα, ένα καλάμι ψαρέματος και έναν σάκο με αντανακλαστική ταινία, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες ασφαλείας! Ο ληστής αρχικά πλησίασε τη γυάλινη πόρτα και προσπάθησε, με απόλυτο επαγγελματισμό, να παραβιάσει την κλειδαριά, πράγμα που κατάφερε.

Όταν άνοιξε την πόρτα του καταστήματος ήλθε αντιμέτωπος με τον συναγερμό και για να επισπεύσει το έργο του επιστράτευσε το καλάμι ψαρέματος για να αρπάξει τα κοσμήματα. Κάπου εδώ τα πράγματα δυσκόλεψαν, αφού το καλάμι δεν έφτανε τα ακριβά κομμάτια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποκαλύψει έναν ακόμη καλά κρυμμένο άσσο στον μανίκι του, τον αυτοσχέδιο σάκο με αντανακλαστική ταινία που θα τον βοηθούσε να αποφύγει την ενεργοποίηση του συναγερμού.

Τελικά, δεν χρειαζόταν τόση φασαρία, καθώς το κοσμηματοπωλείο δεν διέθετε καν συναγερμό.

Videoman

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected