Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το ImathiaSportsNews στην πρώτη της Νέας Γενεάς Νικομήδειας (photos+vid)

DSCN8496Τα…κεφάλια μέσα στη Νέα Νικομήδεια, καθώς σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Ως είθισται, σε κάθε πρεμιέρα υπάρχει η διάχυτη αισιοδοξία για το μέλλον, ωστόσο στη Νέα Γενεά έχουν κάθε λόγο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς μετά από πολλά χρόνια τόσο εξωαγωνιστικά όσο και αγωνιστικά, έχουν δουλέψει αρκετά για να βελτιώσουν τις συνθήκες.

Κι αυτό γιατί, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Κώστας Παρασκευαΐδης, έχει πραγματοποιηθεί μια τιτάνια προσπάθεια για τη βελτίωση του γηπέδου αλλά και του περιβάλλοντος χώρου, κάτι που το διαπιστώνει κανείς με την πρώτη εικόνα που αντικρίζει με την είσοδο του. Το πιο σημαντικό απ όλα ωστόσο είναι η τελείως διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας αλλά και τη δημιουργία τμήματος Υποδομής (με επικεφαλής εκτός απροόπτου τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Δημήτρη Σταφυλίδη), που όπως αναφέρει ο πρόεδρος : “Ότι και να δημιουργήσεις, ότι και να χτίσεις, μόνο μέσα από την Ακαδημία μπορείς!”. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε!

DSCN8505

Εξίσου χαρακτηριστικό το γεγονός πως εκτός της δεσπόζουσας παρουσίας του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Κεσίδη (με εντυπωσιακό παλμαρέ όσον αφορά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής αλλά και τα τελευταία χρόνια ως προπονητής), η παρουσία ποδοσφαιριστών με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, δείγμα της θέλησης για το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά.

Παρόντες βεβαίως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (εκτός της δικαιολογημένης απουσίας των Κώστα Τζίμου και Τάσου Κουκλανιώτη) οι οποίοι φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά για τις ανάγκες του ρεπορτάζ (φωτ)

DSCN8516

Από αριστερά : Αντώνης Γκουντάρας (Θύελλα Στενημάχου), Γρηγόρης Αγγελίνας (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Αντώνης Ιατρόπουλος (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Γιάννης Γαϊτανίδης (Άτλας Ζερβοχωρίου), Γιώργος Γκουντάρας (Θύελλα Στενημάχου)

 

Τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας αλλά και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, που φαίνεται πως θα είναι επίσης από το πάνω…ράφι!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected