Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Απέκτησε Μαυρίδη, κοντά σε Βαγγελόπουλο

321107_2488019573409_1640286213_2455419_1822706754_nΣυνεχίζονται οι διεργασίες για την ενίσχυση του Καμπανιακού, αφού η διοίκηση είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο αντάξιο της ιστορίας της ομάδος.

Όσο αφορά της μεταγραφές και την χθεσινή ημέρα είχαμε εξελίξεις αφού νωρίς το απόγευμα πέρασε από τα γραφεία της ομάδος ο Λεωνίδας Χρήστου και συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και ανανέωσε την συνεργασία του με τους κόκκινους και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αλέξανδρου Μαυρίδη (φωτ. αριστερά) και από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων μετακομίζει στην ομάδα της Χαλάστρας. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και την περσινή χρονιά έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ηρακλή.

Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος (μέχρι πρότινος στον Απόλλων Καλαμαριάς) ενδέχεται να ντυθεί στα κόκκινα αφού σήμερα και αυτός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Καμπανιακό. Ο Σταύρος αν τελικά τα βρει με την διοίκηση και γίνει μέλος της ομάδος θα ενισχύσει στο έπακρο την άμυνα του Καμπανιακού αφού η εμπειρία του και το αγωνιστικό του προφίλ είναι υψηλού επιπέδου. Εξάλλου είναι γέννημα θρέμμα Χαλαστριανός και μετά το πέρασμά του από επαγγελματικές κατηγορίες τι καλύτερο να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Αντίθετα ο Δημήτρης Υψηλός αποτελεί παρελθόν από τον Καμπανιακό και θα αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του. Ενοχλήσεις εξακολουθεί να νοιώθει ο Δημήτρης Τρικαλινός που δεν του επιτρέπουν να προπονείται αυτές της ημέρες, ενώ ο Γιάννης Δουρμούζης φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ανειλημμένες υποχρεώσεις για τον Δημήτρη Χατζόπουλο δεν του επιτρέπουν να δηλώνει παρών στης προπονήσεις, αναμένεται να είναι παρών μετά τις 10/08.

Αύριο είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση το απόγευμα.

Ολοκληρώνεται η νέα ηχητική εγκατάσταση του γηπέδου και σε συνδυασμό με το πέρας των εργασιών των νέων αποδυτηρίων η φετινή χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική προς το καλύτερο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected