Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Πλατανιάς – ΑΟ Χανιά (4-0) Σαφώς πιο έτοιμος και αποτελεσματικός

gniatits_610_400Την ετοιμότητα που τον διακρίνει αλλά και τις μεγάλες, για μία ακόμα φορά, επιθετικές του δυνατότητες, απέδειξε ο Πλατανιάς στο φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Χανιά, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να επικρατεί με σκορ 4-0 στο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Μάλεμε.

Και τα 4 πάντως γκολ για τον Πλατανιά σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο, με τον ΑΟΧ να “κρατάει” στο α’ μέρος στο “μηδέν” τον ισχυρό του αντίπαλο.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν καλό, με δεδομένο άλλωστε ότι ο ΑΟΧ και σε σχέση με τον Πλατανιά δεν είναι καθόλου έτοιμος, αφού αυτό ήταν το πρώτο του φιλικό παιχνίδι. Σίγουρα ο Πλατανιάς έδειξε σε πολύ μεγαλύτερη ετοιμότητα, αφήνοντας επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά καλές εντυπώσεις για τη σεζόν που ξεκινά. Ο AOX από την άλλη έδειξε ότι διαθέτει καλές μονάδες, μόνο που αυτή τη στιγμή ο χρόνος θα είναι σύμμαχος για τους ποδοσφαιριστές και γενικά για όλη την ομάδα μέχρι να φτάσει στο σημείο που θέλει ο Θωμάς Γράφας.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Μέχρι να προηγηθεί ο Πλατανιάς στο σκορ, καλύτερη φάση στο παιχνίδι ήταν στο 37’ από το σουτ του Τσουράκη που βρήκε το δοκάρι της εστίας του ΑΟΧ. Από εκεί και πέρα, στο β’ ημίχρονο ακολούθησαν τα γκολ, με το 1-0 να σημειώνεται με αυτογκόλ του Κουρδάκη με κεφαλιά ύστερα από γύρισμα του Γουνδουλάκη στο 57′.

Το 2-0 έγινε από το σημείο του πέναλτι στο 68’ το οποίο κέρδισε ο Πάγκαλος και που προκάλεσε τις αντιδράσεις των παικτών και των φιλάθλων του ΑΟΧ στην κερκίδα, με τον διαιτητή Γιαννουλάκη να εισπράττει τις διαμαρτυρίες. Ο Μενδρινός από τα 11 βήματα ήταν αυτός που ευστόχησε.

Τα δύο τελευταία γκολ για τον Πλατανιά σημειώθηκαν στο 78’ από μία βολίδα του Ντ. Πάγκαλου, με την μπάλα να “καρφώνεται” στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του Πρίφτη, ενώ το τελικό 4-0 “έγραψε” με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Μιλούνοβιτς στο 87΄.

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά (46’ Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί (66’ Αποστολόπουλος), Μπανανά, Σελίν (66’ Ιτούα), Βάντερσον (66’ Δημήτρης), Γκνιάτιτς (66’ Στανισάβλιεβιτς), Μαχαμάτ (66’ Μενδρινός), Γουνδουλάκης (66’ Ζίκο), Τσουράκης (66’ Σκουλουδάκης), Τζίλβαν (66’ Πάγκαλος), Ανγκούλο (66’ Μιλούνοβιτς).

Α.Ο. Χανιά (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης (81’ Κόλλιας), Ψυχογιός (46’ Χατζιηλιάδης), Κουρδάκης (81’ Διαμαντόπουλος), Μπριλάκης (46’ Καρτσαμπάς), Γεωργίου (46’ Κατρανίτσας), Ρίκκα (46’ Ηρακλής, 81’ Μιχ. Νύκταρης), Μπουζούκης (46’ Μπάτσι), Μασάδο (46’ Καραγιάννης, 68’ Κρίτσας, 84’ Μέμος), Δεινόπαπας (46’ Τσούτσης), Σαϊνέ (46’ Νικ. Νύκταρης), Σταματής (46’ Γκέσιος).

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected