Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Η απίστευτη πρόταση για Ναπολεόνι, η αποχώρηση Νάκα και το “πακέτο” μεταγραφών της ΑΕΚ

ImageHandlerΣτο στόχαστρο της Βιντεοτόν βρίσκεται ο Στέφανο Ναπολεόνι η οποία αναμένεται να καταθέσει πρόταση για τον Ιταλό φορ.

Εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν ο Στέφανο Ναπολεόνι με την παρουσία του στα παιχνίδια του Europa League με τον Ατρόμητο. Έτσι, όπως είναι φυσικό έχει αυξηθεί και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες της Ευρώπης.

Μία από αυτές είναι η Βιντεοτόν από την Ουγγαρία που θέλει να εκμεταλλευτεί την αδράνεια των μεγάλων ελληνικών ομάδων που δεν έχουν βάλει στο στόχο τους τον Ιταλό επιθετικό.

Όπως αναφέρει η Livesports η ομάδα της Ουγγαρίας αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 500.000 ευρώ στον Ατρόμητο για την απόκτησή του, που αφορά και τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

πηγή

2df10e42c6149d8e6e0d12805fbfd280_L

Το συμβόλαιο του με την Ξάνθη έλυσε οριστικά ο Στέλιος Νάκας.

O Bολιώτης νεαρός μεσοεπιθετικός, που στο δεύτερο εξάμηνο της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών και στο δεύτερο με τη φανέλα του Άρη ως δανεικός από τους Θρακιώτες, είναι πλέον ελεύθερος, καθώς δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Λουτσέσκου. Πλέον, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ως προίκα ένα αρκετά καλό εξάμηνο στους «κιτρινόμαυρους», με τον οποίο σκόραρε δύο τέρματα, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ.

Με την ξανθιώτικη ομάδα είχε συνολικά 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και 1 γκολ (5 ματς το 2012-13 και 5 ματς-1 γκολ το 2013-14).

magnesiasports.gr

ImageHandler (1)

Η ΑΕΚ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ντιέγκο Μπουονανότε και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής είναι να πάρει τη Δευτέρα την ελευθέρας του από τη Γρανάδα, για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Φουλάρει και για Λούκα η Ένωση. 

Αγκαλιά με τον Ντιέγκο Μπουονανότε βρίσκεται πλέον οι ΑΕΚ, καθώς για την ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης μεταγραφής απομένει μόνο το σκέλος της… επισημοποίησης. Την περασμένη Πέμπτη η Ένωση αποφάσισε να προχωρήσει αυτή την υπόθεση που την απασχολούσε πολύ καιρό και -όπως είχατε διαβάσει στο SDNA- του κατέθεσε την πρότασή της.

Ακολούθησαν διαδοχικές συζητήσεις με τον Αργεντινό τεχνίτη άσο, οι οποίες ολοκληρώθηκαν θετικά τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς στις συζητήσεις που είχε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον ίδιο και τους εκπροσώπους του, κλείδωσε προφορικά η συμφωνία όσον αφορά τις πάγιες απολαβές του και τα μπόνους που θα προβλέπονται στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διετή χρονική διάρκεια.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι ο Μπουονανότε να πάρει την ελευθέρας του από τη Γρανάδα και να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις υπογραφές. Η συνάντηση του παίκτη με τον ισπανικό σύλλογο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, ενώ θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γρανάδα να… αφήσει σε αυτήν ένα ποσοστό μεταπώλησης 30%, προκειμένου να διευκολύνει το διαζύγιο των δύο πλευρών.

διαβάστε για τον Λούκα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected