Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Η οριστική προσθήκη Περίκο, το “πράσινο” μέλλον του Κωστόπουλου και οι νέες μεταγραφές του Κισσαμικού

periko-eglukadaΟ Ισπανός Περίκο, είναι και τυπικά παίκτης της Παναχαϊκής καθώς ήδη έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους «κοκκινόμαυρους».

sportgame.gr

_

Σε συμφωνία με τον Γιάννη Κωστόπουλο ήρθε η διοίκηση του Αχαρναϊκού.

Ο 28χρονος (01-06-1987) στόπερ μετέβη το Σάββατο (8/8) στον Βώλακα της Δράμας, όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναξιακό, ακολούθησε η Προοδευτική, το Χαϊδάρι, η Ηλιούπολη, ο ΠΑΣ Κόρινθος, ο Φωκικός, η Παναχαϊκή ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Λαμίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης δήλωσε: «Η συμφωνία με τον Γιάννη Κωστόπουλο είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα ενισχυθεί η αμυντική γραμμή του Αχαρναϊκού. Η πορεία του Κωστόπουλου μέχρι σήμερα έχει αποδείξει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολλά να προσφέρει στον Αχαρναϊκό».

DAMIAN-LUNA-INTI-GAS

Λάτιν ενίσχυση στον Κισσαμικό, ο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr απέκτησε τον Αργεντινό μέσο Νταμιάν Όσκαρ Λούνα.

Είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1985, έχει ύψος 1,71 εκ. και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές. Ξεκίνησε από τη Σαν Λορέντσο και συνέχισε σε Ιντεπεντιέντε, Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα, Σάο Καετάνο, Νουέβα Σικάγο, Λος Άντες, Δτεφενσόρ Σπόρτινγκ, Ίντι Γκας και Λος Άντες ξανά.

Από εκεί και πέρα, o αδερφός του Ταουόνγκα Τσιμόντζι που παίζει στον Πλατανιά, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κισσαμικού και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του flnews.gr, στον Κισσαμικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάκης Κανούλας. Ο 23χρονος επιθετικός που έχει περάσει από Αναγέννηση Επανωμής, Άρη, ΟΦΗ, Τύρναβο και Καβάλα θα αποτελέσει παίκτη του Κισσαμικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected