Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βίντεο από την Ευρώπη – Το απίστευτο μπάχαλο με το fair play, ο τσακωμός των φωτογράφων και η γκολάρα Ελ Γκάζι

Χωρίς τίτλοΤο παιχνίδι της Ντονκάστερ με την Μπέρι έδειχνε πως θα τελείωνε δίχως σκορ. Όλα αυτά μέχρι το 93ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Χάρι Φόρεστερ γύρισε τη μπάλα προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μία κίνηση  fair play.

Η μπάλα, ωστόσο, πήρε ύψος και τελικά κατέληξε γκολ! Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση με το σκόρερ να δέχεται την κριτική των αντιπάλων και τον ίδιο να προσπαθεί να εξηγήσει τι συνέβη.

Ευτυχώς, ο τεχνικός της ομάδας, Πολ Ντίκοφ (επιθετικός με μεγάλη θητεία στην Αγγλία), έδωσε εντολή να δεχθεί η Ντονκάστερ γκολ με τη σέντρα, όπως κι έγινε.

δείτε το βίντεο στο sport24.gr

Untitled+2

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης Φέγενορντ – Ουτρέχτη οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ντιρκ Κάιτ από τα 11 βήματα έκανε το 3-1 (3-2 το τελικό σκορ με νέο πέναλτι στο 96ο λεπτό).

Την ώρα των πανηγυρισμών, ένας φωτογράφος έπεσε κάτω και αμέσως έριξε την ευθύνη σε ένα συνάδελφο του! Τα πράγματα δεν ήθελαν και πολύ για να ξεφύγουν με τους δυο άνδρες να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο!

Δείτε το απίστευτο περιστατικό.

Πλάκα έκανε ο Άγιαξ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αλκμάαρ εκτός έδρας, αφού έκλεισε το πρώτο 45λεπτο με 3-0! Τα δυο πρώτα τέρματα πέτυχε ο 20άχρονος μεσοεπιθετικός Ελ Γκαζί.

Ειδικότερα εκείνο που άνοιξε το σκορ ήταν… ποίημα.

Απλά απολαύστε…

https://vine.co/v/ewPlY2zKWlD

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected