Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δημήτρης Πετκάκης : “Εποικοδομητική η συζήτηση με τον κ. Καρυπίδη, πείστηκα για τη φιλοσοφία της ομάδας”

58cf8447f0b000f3df7c80557af434d4_L

 

Ένας παίκτης  με ξεχωριστή καριέρα στα ελληνικά (και όχι μόνο) γήπεδα, φορά ξανά τα ποδοσφαιρικά για χάρη του ΑΣ Ειρηνούπολης!

Ο Δημήτρης Πετκάκης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών, που εντάσσουν στο ενεργητικό τους έναν ποδοσφαιριστή με 200 επαγγελματικές συμμετοχές σε Ελλάδα και Κύπρο και που πρόσφατα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ημαθία, ιδρύοντας τη δική του Ακαδημία.

Γεννημένος την 1η Αυγούστου του 1983 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στους Αμπελοκήπους, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην τοπική ΑΕΑ όπου έδειξε τα πρώτα ψήγματα του ταλέντου του. Εκεί τον εντόπισε ο Απόλλων Καλαμαριάς και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκανε δικό του, τη φανέλα του οποίου φόρεσε επί τετραετία καταγράφοντας 63 συμμετοχές με τους Πόντιους.

Ακολούθησε η Βέροια (2006) και στη “Βασίλισσα” παρέμεινε για δύο σεζόν προσθέτοντας 49 ακόμη παρουσίες στο πλούσιο παλμαρέ του. Ο 32χρονος αμυντικός συνέχισε την καριέρα του στην Καβάλα, όπου έδωσε το παρόν σε τρεις αγωνιστικές περιόδους. Το 2011 φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια Super League για να έρθει η επόμενη σεζόν που τον βρήκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον ΑΕ Πάφου.

853082

Η παραμονή του στη Μεγαλόνησο διήρκεσε έναν χρόνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου και την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε σύλλογο και συγκεκριμένα στον γειτονικό Αιγινιακό.

Από το καλοκαίρι του 2014 αποφάσισε να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα, το όνειρο του ουσιαστικά, με την ίδρυση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “Football Stars” στο Παλαιοχώρι, περιοχή καταγωγής της γυναίκας του. 

Ο ήπιος χαρακτήρας του και η εξαιρετική οπτική με την οποία βλέπει το ποδόσφαιρο, τον κατατάσσουν ανάμεσα σε αυτούς που μπορούν να μεγαλουργήσουν ως προπονητές και θα είναι πραγματικά τυχεροί όσοι δουλέψουν πλάι του.

Ο 32χρονος αμυντικός μίλησε στο ImathiaSportsNews για τη νέα του εμπειρία, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πείστηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές.

Χωρίς τίτλο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Μπορεί εξ αρχής να εξεπλάγην με την επικοινωνία των ανθρώπων της ομάδας, ωστόσο σταδιακά και με όσα είδα κατ ιδίαν, διαπίστωσα πως ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος. Στη συνομιλία μου με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Καρυπίδη, κατάλαβα πως υπάρχει πλάνο για την ομάδα και βλέποντας από κοντά τις εγκαταστάσεις στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου, είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως με τη δουλειά και την απόλυτη αφοσίωση στο συγκεκριμένο πλάνο, θα πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected