Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Ένας μέσα, ένας έξω στον ΠΑΟΚ!

ImageHandler (1)Την επιστροφή του Στέλιου Μαλεζά ανακοίνωσε πριν λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα παρελθόν αποτελεί ο Μάαρτεν Μάρτενς, ο οποίος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Μαλεζά :

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά από τον Παναιτωλικό. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας το οποίο τον φέρνει και πάλι στην Τούμπα έπειτα από τρία χρόνια απουσίας.

Ο Μαλεζάς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 16.01.2006 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη κι αφού την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρόδοτο.

Σταδιακά, τα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012. Εκείνο το καλοκαίρι ο Μαλεζάς πήρε μεταγραφή στη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ στην οποία κι έμεινε για δύο χρόνια.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής γύρισε στη Super League για λογαριασμό του Παναιτωλικού και τώρα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Μάαρτεν Μάρτενς, η συνεργασία του οποίου λύθηκε με την “ασπρόμαυρα” ΠΑΕ κοινή συναινέσει.
Την αποδέσμευση του Μάαρτεν Μάρτενς ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Βέλγο να αποχωρεί από τον Δικέφαλο έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας του.
Ο Μάρτενς ουδέποτε κατάφερε να πείσει για την αξία του με αποτέλεσμα να βγει από νωρίς εκτός πλάνων του Ιγκόρ Τούντορ.

Επίσης, σε ό,τι αφορά την πώληση του Λούκας Πέρεθ στη Λα Κορούνια, αυτή αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά αύριο.

πηγή άρθρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected