Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διαγόρας Σεβαστής – Πύδνα Κίτρους (0-1) Καλή εμφάνιση παρά τη ζέστη

Γράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

DSCF8796Ενδιαφέρον για την εποχή φιλικό παιχνίδι ήταν αυτό που παρακολούθησαν οι αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Σεβαστής.

Ο τοπικός και φιλόδοξος φέτος Διαγόρας, απέναντι στην Πύδνα Κίτρους που αγωνίζεται στη Γ΄εθνική κατηγορία, σε ένα ματς που ο αγωνιστικός χώρος αδίκησε τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων.

Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα πρωταθλήματα τα οποία θα συμμετέχουν.
Ο Διαγόρας απείλησε αρχικά στα στημένα την Πύδνα η οποία ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν από στημένη φάση όταν στο 28΄εκτέλεσε κόρνερ ο Τσιώμης και ο Δημητρίου με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Λίγο αργότερα ο Πετρουτζέλης σε μια παρόμοια φάση θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 63΄ο Τερζίδης μόνος απέναντι στον Τσιλεγγερίδη, έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει με τον νεαρό τερματοφύλακα να μπλοκάρει το σουτ που επιχείρησε ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα.

Διαιτητές ήταν οι Μηνούδης, Μερτζεμέκης, Χαλκίδης

Συνθέσεις

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησε τους Ζιφλίδη, Παπαγιαννόπουλο Σωτ., Ευθυμιάδη, Χ/Θεοδωρίδη, Φορτομάρη, Καλουσίδη, Νικολαΐδη, Ελισιάδη, Σαββίδη, Ναλμπαντίδη και Ανδρονικίδη.

Έπαιξαν και οι Στραβογιάννης, Ταβουκτσής, Τζιάμας, Παπαδόπουλος, Εφραιμίδης, Τερζίδης, Τσιγκαρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος Στέργ.

Ο Αποστόλης Στύλος χρησιμοποίησε τους Ταταρίδη, Λαζαρίδη, Καραγκούνη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Τσιώμη, Παυλίδη, OTTA, Πατρουτζέλη, Μακράκη.

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι Δελίδης, Κολαξίδης, Γελαδάρης, Κόλλα, Τρικαλόπουλος, Κυπαρίσσης, Ραϊτουλιάνου, Μαυρίδης, Σκριβάνος, Τσιλεγγερίδης, Δασκαλόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected