Μεταγραφές

ΕΠΣ Μακεδονίας / Ο Πέτρος Σαλέπης παίκτης – προπονητής στον ΠΑΟΚ!

petros_salepisΈνας από τους σημαντικότερους μεταγραφικούς στόχους του πέτυχε πριν από λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ Σταυρού, καθώς απέκτησε τον 28χρονο Πέτρο Σαλέπη.

Ο πρώτην ποδοσφαιριστής του Μακροχωρίου και του Απόλλων Αρναίας, εκτός από την θέση του εντός αγωνιστικού χώρου, θα έχει θέση και στον… πάγκο της ομάδας, καθώς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής.

Με την ανακοίνωση που θα διαβάσετε παρακάτω, παρατηρούμε πως ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την προετοιμασία του στις 17 Αυγούστου, ενώ επίσης γνωστοποιήθηκε πως το επόμενο διάστημα, ο σύλλογος θα κινηθεί για δυο με τρεις ακόμη μεταγραφικούς στόχος:

«O ΠΑΟΚ Σταυρού είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου Πέτρου Σαλέπη(Φώτο) ως Προπονητής και Ποδοσφαιριστής για τον επόμενο χρόνο.

Ο Πέτρος έχει αγωνιστεί σε υψηλότερες κατηγορίες και έχει φορέσει τις φανέλες του Πανσερραικού, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Κιλκισιακού, Απόλλων Καλαμαριάς ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλων Αρναίας στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Σταυρού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί απο τον νέο προπονητή για την Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 18:45 στο δημοτικό γήπεδο Σταυρού.

Η ομάδα μας θα κινηθεί για την απόκτηση άλλων 2-3 ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου».

pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected