Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το ImathiaSportsNews στην προετοιμασία της Ακαδημίας Μακροχωρίου (photos+vid)

DSCN8686Δεύτερη μέρα προετοιμασίας για την Ακαδημία Μακροχωρίου και το ImathiaSportsNews βρέθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της περιοχής για να καλύψει τις προσπάθειες προπονητή και παικτών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Απόσογλου, που παραμένει πιστός “στρατιώτης” της ομάδας για ακόμη μία χρονιά, οι 21 ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το 90λεπτο περίπου πρόγραμμα που περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο, διατάσεις και ασκήσεις με μπάλα. Όπως διαμήνυσε ο νεαρός προπονητής, το πρόγραμμα θα γίνει πιο εντατικό από Δευτέρα ενώ θα πραγματοποιηθούν και τα φιλικά που έχουν ήδη φιξαριστεί στο επόμενο διάστημα.

Παρόν στο γήπεδο και ο αεικίνητος τεχνικός διευθυντής και ουσιαστικά ο “κρίκος” με την ανδρική ομάδα, Βαλάντης Αθανασιάδης ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη φετινή συγκρότηση του ρόστερ στην Ακαδημία και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση την προώθηση 8 παικτών από το παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Στην κάμερα του ImathiaSportsNews μίλησε και ο Γιώργος Απόσογλου (το βίντεο σε επόμενη ανάρτηση) ο οποίος επαλήθευσε το γεγονός των πολλών νεαρών παικτών στην ομάδα, τονίζοντας πως αυτός είναι άλλωστε ο χαρακτήρας μίας Ακαδημίας.

DSCN8693

Οι μεταγραφές της Ακαδημίας : Γρηγόρης Παππάς, Παναγιώτης Κικίδης, Γιώργος Σαρκατζής, Κώστας Παπαδόπουλος

 

Παρόντες στο γήπεδο και οι τέσσερις από τους πέντε νεοαποκτηθέντες παίκτες (απουσίαζε ο Νίκος Κουϊρουκίδης), οι οποίοι φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Εκτός αυτού, από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζαν με άδεια οι Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος και Πάνος Κολεσίδης.

δείτε το φωτορεπορτάζ του ImathiaSportsNews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected