Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - ΕΠΣ Πέλλας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αλμωπός Αριδαίας (1-1) Εξαιρετική απόδοση για τους “πράσινους” (photos)

DSCN9627Μία ακόμη ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνονται στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Καρασαββίδη.

Και όπως είθισται να λέμε στο ποδόσφαιρο, η αναγνώριση έρχεται από τον αντίπαλο και αυτό έγινε σήμερα καθώς ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γιώργος Τυριακίδης, στις δηλώσεις του στο ImathiaSportsNews τόνισε με έμφαση : “Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, απόλυτα έτοιμη για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Έτρεξε πολύ, μας δυσκόλεψε με το pressing και ήταν φυσιολογικό να βγάλουμε κούραση καθώς ήταν και το πρώτο φιλικό της ομάδας”.

Οι νεοφώτιστοι στην Α1 Ερασιτεχνική της Ημαθίας ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Σαμαράς. Όσο κυλούσε το παιχνίδι και πλησίαζε το ημίχρονο, ο ρυθμός έπεφτε σταδιακά χωρίς όμως να χάνει την ποιότητα του. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσαν ψηλά την αντίπαλη άμυνα και ανάγκασαν τους “μπλε” να προβούν σε πολλά λάθη, δείγμα βεβαίως και της επίπονης προετοιμασίας το τελευταίο διάστημα.

DSCN9600

Να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται αυτή την περίοδο περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμα τους διπλές προπονήσεις, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό (και λιγότερο συχνό θα συμπληρώναμε) για τέτοιο επίπεδο όπως το τοπικό ερασιτεχνικό.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, ο ρυθμός όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε κατακόρυφα και ο Αλμωπός, τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 έφτασε στην ισοφάριση με τον νεαρό Φαφούτη.

Απών για την ομάδα της Πέλλας, ο Χρήστος Ζαρογιάννης ο οποίος έμεινε προληπτικά εκτός και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Διαιτητικό τρίο της συνάντησης οι κ.κ. Μελτζανίδης, Νατσιούρας και Μαργαρίτης.

DSCN9637

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς (46′ Χατζημιχαήλ), Ιορδανόπουλος (75′ Κούκλας Ν.), Κούκλας Π. (85′ Τόκας), Αποστολόπουλος (55′ Μπαντής), Νικολόπουλος (65′ Αλμπανίδης), Μόσχος (50′ Τσιρίδης), Κούκλας Α. (70′ Νιάκας), Αναστάσης (46′ Γρηγοριάδης), Τσίπης (46′ Μπακιρτζής), Σαμαράς (46′ Λέκκας), Λίτσι (70′ Καζάκας).

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Γκιουλτσόπουλος, Μιχαηλίδης, Ηλιάδης, Κουντουράς, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Θ., Τσιμτσιρίδης, Κουτρούμπαλος, Καραγιάννης, Καραδήμος. Αγωνίστηκαν και οι Γκεμίσογλου, Καραγιαννίδης, Δεμίρης, Τσάλμας, Λαμπρίδης, Σαπουντζής, Μπογδάνης, Καμπάνης, Κασάς, Κώνστας, Μίλτσης, Τζόλκας, Φανιάδης, Φαφούτης.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected