B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το report των σημερινών φιλικών προετοιμασίας (12/8, photos)

DSCN9637

Δεύτερη μέρα φιλικών για τις περισσότερες ομάδες της Ημαθίας, που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν.

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε εννιά φιλικές αναμετρήσεις, με τους προπονητές να βγάζουν ακόμη περισσότερα συμπεράσματα για το επίπεδο των παικτών ενώ στο…κουρμπέτι μπήκαν και οι ομάδες της Α2 Ερασιτεχνικής, γι αυτές βεβαίως που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στις αρχές του μήνα.

Το ImathiaSportsNews σας παρουσιάζει μία μίνι ανάλυση των σημερινών αγώνων :

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αλμωπός Αριδαίας  1-1 (δείτε το ρεπορτάζ εδώ)

ΦΑΣ Νάουσα – ΜΑΣ Βεργίνας  8-0

Χωρίς περαιτέρω σχόλια για την αναμέτρηση του ΔΑΚ Νάουσας, όπου η δυναμικότητα των δύο αντιπάλων (τόσο αγωνιστικά όσο και για την ετοιμότητα) ήταν μεγάλη.

Για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά σκόραραν οι Τρύφωνας Νίκου, Νίκος Παντζαρτζίδης, Αδάμ Βλαχοδήμος και Δήμος Συμπεθέρης ενώ από δύο τέρματα πέτυχαν οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Πατατούκας και Δημήτρης Βούλγαρης.

Μακροχώρι – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  0-2 (δείτε το ρεπορτάζ εδώ)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Άρης Παλαιοχωρίου  2-1

Την ευκαιρία για δοκιμές είχαν Γιώργος Ντάμτσιος και Δημήτρης Πρίντζιος, στο φιλικό που διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πέτυχαν δύο τέρματα κόντρα στους ενισχυμένους φέτος “κιτρινόμαυρους” με “δράστες” τους Βασίλη Παπαδόπουλο και Κώστα Χαλβατζή. Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και ο Άρης κατάφερε να μειώσει προς το τέλος της αναμέτρησης με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Σωτήρη Λίτσι.

ΑΣ Πατρίδας – Νηρέας Βέροιας  3-1

Πιο έτοιμοι αποδείχτηκαν οι νεοφώτιστοι στην Α2 Ερασιτεχνική, που επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Χρήστου Παυλίδη. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Πατρίδας και ήταν το πρώτο για αμφοτέρους στην περίοδο της προετοιμασίας. Τα τρία τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Καλπακίδης, Βούλγαρης και Τσιφινδάρης ενώ το γκολ από πλευράς “ερυθρολεύκων” σημείωσε ο Νίκος Φραδέλος.

Μακεδονικός Πλατάνου – Νίκη Αγκαθιάς  6-6

Κάτι περισσότερο από…αγγλικό σκορ ήταν το σημερινό στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου, με τις δύο ομάδες να θυμίζουν ομάδες…χάντμπολ! Περιττό να αναφέρουμε πως οι άμυνες πήγαν…περίπατο στο σημερινό παιχνίδι ωστόσο οι δύο προπονητές έμειναν (τουλάχιστον) ικανοποιημένοι από την επιθετική λειτουργία. Το σημερινό παιχνίδι ήταν το δεύτερο για την ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη (προηγήθηκε το τουρνουά στο Κλειδί εις μνήμη του Θεόδωρου Περηφανόπουλου) ενώ για τους νεοφώτιστους ήταν το παρθενικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καραντουλαμάς 2, Τσαλαμπάνας, Γαλατσίδας, Κίρτσογλου και αυτογκόλ ενώ για τους “ασπρόμαυρους” τα γκολ πέτυχαν οι Γατόπουλος Γ. 3, Ματσούκας 2, Λιακόπουλος και Παναγιωτόπουλος.

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Εθνικός Κλειδιού  1-0

Κόντρα στο επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων, ο Αστέρας κατάφερε σήμερα να φύγει νικητής από το Δημοτικό Γήπεδο Νησίου, επικρατώντας του Εθνικού Κλειδιού με 1-0.

Το γκολ του Σταύρου Μοσχόβη ήταν τελικά αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες, που αναμένεται να τεθούν αντιμέτωπες και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη, παρά το γεγονός πως μετρά μόλις πέντε μέρες προετοιμασίας έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι ωστόσο χρειάστηκε και την τύχη με το μέρος της καθώς το συγκρότημα του Χρυσόστομου Σκεντερίδη βγήκε αρκετές φορές με αξιώσεις στην “κυανόλευκη” εστία.

 

Για τον Εθνικό ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας μετά το τουρνουά που διοργάνωση στη μνήμη του Θεόδωρου Περηφανόπουλου.

ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΣ Ειρηνούπολης  0-3

Δεύτερο φιλικό τεστ για τις δύο ομάδες, με τους πρωταθλητές να παίρνουν την νίκη στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής με σκορ 3-0.

Μετά από ένα πολύ δυνατό πρώτο μέρος και με φάσεις εκατέρωθεν (δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους, ένα για τους γηπεδούχους) και με τέρμα που σημείωσε ο Βασίλης Γιαουτζής λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για τα 45 λεπτά, ακολούθησαν οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο που αλλοίωσαν την εικόνα του αγώνα.

Ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις των γηπεδούχων και με τέρματα των Δημήτρη Πετκάκη και Χάρη Συμεωνίδη έφτασε στο τελικό σκορ.

Για τους γηπεδούχους, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Κώστας Τουμαράς ενώ για τους πρωταθλητές ντεμπούτο με γκολ πραγματοποίησε ο Δημήτρης Πετκάκης, που φανέρωσε πως παρά την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, η ποιότητα είναι δεδομένη…

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Ιωαννίδης Θ., Δελητζάκης, Ιωαννίδης Ζ., Ορδουλίδης, Μπάμπος, Λύτης, Εμμανουήλ, Ντέλλας, Καρυπίδης, Ορφανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Παραστατίδης, Μουζάκι, Τουμαράς, Μουρατίδης, Τσεχελίδης.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Παπαδόπουλος Λ., Σαχπατζίδης (υπό δοκιμή), Αργυρίου, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Γιαουτζής, Τερζής, Καρυπίδης, Τσιούπρος, υπό δοκιμή. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Ν. (υπό δοκιμή), Παπαϊωάννου, υπό δοκιμή, Χουϊλουλίδης, Μιχαηλίδης (υπό δοκιμή), Κουκουράκης, Πετκάκης, Συμεωνίδης, Παρσόπουλος.

Ατρόμητος Διαβατού – Βέροια Κ17   1-2 

Δυνατό φιλικό για τις δύο ομάδες, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες και το σκορ (0-0) να αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο δεύτερο, οι πολλές αλλαγές από τις δύο πλευρές άλλαξαν την εικόνα του αγώνα με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 62′ χάρη σε τέρμα του Παύλου Φαρμάκη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη αντέδρασαν στη συνέχεια, ο Τσιότρας ισοφάρισε αρχικά στο 73′ για να ολοκληρωθεί η ανατροπή στο 79′ με σκόρερ τον Καραγιάννη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected