Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφές για Απόλλων Σμύρνης και Χανιά, προς Σπάρτη ο Τάντιτς!

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-soccer-ball-vintage-background-image16709605Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Βαλεριάνου. Ο γεννημένος στις 13/2/1992 αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηρακλή, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Καβάλα, ΟΦΗ, Γλυφάδα και Θρασύβουλο.

memosaox

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μέμο. Είναι γεννημένος 17/11/1997 και προέρχεται από τις ακαδημίες του Εργοτέλη.

tadicΟ 32χρονος μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λακωνίας.

Μια πολύτιμη προσθήκη στο ρόστερ της ετοιμάζεται να κάνει η Σπάρτη ως «νεοφώτιστη» στη Γ’ Εθνική και μια σημαντική απώλεια αναμένεται να έχει παράλληλα ο Πανσερραϊκός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «isports.gr» οι διοικούντες τους Λάκωνες έχουν καταθέσει πρόταση στον Μπόζινταρ Τάντιτς και οι Σερραίοι δεν επιθυμούν να σταθούν εμπόδιο.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, όπως αναφέρεται, αναχωρεί την Τετάρτη (12/8) για την πρωτεύουσα της Λακωνίας, με τα «λιοντάρια» πλέον να αναζητούν στην μεταγραφική αγορά τον αντικαταστάτη του.

πηγή άρθρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected