Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ο Πύρασος

bd05155b70d8969b3048221016f23c99_LΣε μία ακόμη μεταγραγή προχώρησε ο Πύρασος και πρόκειται για νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο λόγος για τον Χρήστο Πλασταρά, που ανήκε στον Άθλο και κάνει το …παραπάνω βήμα για τους “κυανόλευκους” της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Χρήστου Πλασταρά από τον Άθλο Αλμυρού, σωματείο το οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Προέρχεται από την ακαδημία του Άθλου. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην ακαδημία της ΠΑΕ Ατρόμητος, το 2014-15 ξεκίνησε στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και στο δεύτερο μισό της περιόδου, έπαιξε στην Α’ ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Άθλου. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του στο νομό Μαγνησίας” αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πυράσου, ενώ στις δηλώσεις του, ο 17χρονος παίκτης επισημαίνει:

«Είμαι χαρούμενος διότι ο Πύρασος μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο, στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής. Είναι σημαντικό για εμένα που ανήκω πλέον σε αυτή την ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Ακολουθώ εδώ κι αρκετό καιρό τις προπονήσεις της προετοιμασίας και μπορώ να πω ότι δουλεύουμε σκληρά ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της καινούργιας σεζόν. Προσωπικά θέλω να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία και να αποδείξω την αξία μου, βοηθώντας παράλληλα τον Πύρασο να πετύχει τους στόχους του. Εύχομαι να έχουμε υγεία ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected