Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (0-2) Πιο πολλές λύσεις οι “κυανοκίτρινοι” (photos+vid)

DSCN8706Δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για αμφότερες τις ομάδες, χρήσιμα τα συμπεράσματα για τους δύο προπονητές.

Παρουσία 50 περίπου θεατών, οι δύο φετινοί αντίπαλοι της προσεχούς Α1 Ερασιτεχνικής της Ημαθίας πραγματοποίησαν το δεύτερο φιλικό στα πλαίσια της φετινής προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2015/2016. Η ομάδα του Σάκη Γλώσση είχε περισσότερες λύσεις όσον αφορά το ρόστερ, σε αντίθεση με τον ομόλογο του Μάκη Γιαννόπουλο που προέβη σε rotation κατά τη διάρκεια του αγώνα.

DSCN8754

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τους 11 που έπαιξαν και στο νικηφόρο φιλικό με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Σάκης Γλώσσης που έδωσε φανέλα βασικού ως επί τω πλείστον σε αυτούς που αγωνίστηκαν στα πρώτα 45 λεπτά με τον Ολυμπιακό Νάουσας. Οι “ασπρόμαυροι” προσπάθησαν να παίξουν κυρίως από τα πλάγια, βγήκαν με αξιώσεις σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, οι Δημοσθένους και Χρήστος Σερασκιέρης όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν δοκάρι και Θεοδοσιάδη αντίστοιχα.

Στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Ευθυβούλη, ωστόσο λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Μίσκου και Κοτζαχρήστου από δεξιά, η παράλληλη πάσα του τελευταίου βρήκε τον Τσαχαλίδη σε απόσταση βολής και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, για τους “κυανοκίτρινους” αγωνίστηκαν τα περισσότερα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο περσινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σάκη Γλώσση πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων πετυχαίνοντας μάλιστα και δεύτερο τέρμα, το οποίο ήταν εντυπωσιακό σε εκτέλεση από πλευράς Παπαδή και θα το δείτε αργότερα στα στιγμιότυπα του αγώνα.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Χρυσάνης.

DSCN8699 DSCN8700

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Κυριακίδης, Φωτόπουλος, Αθανασιάδης, Σταυρίδης, Τσακαλίδης, Σερασκιέρης Χ., Σερασκιέρης Δ., Παπακωνσταντίνου, Σταματίου, Δημοσθένους, Κάσας. Αγωνίστηκαν και οι Μπρέγκου, Φιλιππίδης, Κωτσόπουλος, Πατσιαβούρας, Κουλουριώτης, Ασλανίδης, Κούφας.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Στέφος, Βαϊναλής, Τσαγκεράς, Κοτζαχρήστος, Τσακμάκης, Ίντος, Μίσκος, Τσαχαλίδης, Κούρτης, Ευθυβούλης. Αγωνίστηκαν και οι Κακούδης Χ., Ουέλινγκτον, Παπαδής, Αλμαλιώτης, Ρίσσου, Παρηγορίδης, Μωυσίδης, Ασλάνογλου, Γιάτσος, Κίτσος.

*Επέστρεψε στις προπονήσεις του Μακροχωρίου ο Κώστας Κωτσόπουλος, που δοκιμάστηκε στον Απόλλων Κρύας Βρύσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected