Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Τα παραλειπόμενα του ΔΣ της Δευτέρας

10401346_801425193258758_2696025802931396951_n

διαβάζουμε στη σελίδα της ομάδας στο facebook (συντάκτης : Νίκος Σαλτουρίδης)

“Στον απόηχο της προχθεσινής συνεδρίασης, στην οποία αναδείχθηκαν περίτρανα όλα εκείνα που συντελούν καταλυτικά στην καλή λειτουργία του Συλλόγου και αφού τονίσω ότι με χαροποίησε ιδιαίτερα η σύμπνοια και η συνοχή όλων των μελών του Δ.Σ. σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα,
ομολογώ ότι, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, διάχυτη είναι η αισιοδοξία για μια ακόμη εξαιρετική ποδοσφαιρική χρονιά.

Και το ”εξαιρετική” βέβαια δεν έχει να κάνει – για όσους ξέρουν τη φιλοσοφία της ομάδας – μόνο με την βαθμολογική θέση. Έχει να κάνει και με πολλά άλλα πράγματα…

Δεν θα ασχοληθώ με τα αγωνιστικά, αφού λίγο-πολύ ξέρουμε την ομάδα και ο προπονητής και οι παίκτες μας είναι βέβαιο ότι ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Αλλού θέλω να σταθώ. Ένας από τους στόχους της Διοίκησης ήταν πάντα η επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο και γενικά η παρουσία τους ”κοντά” στην ομάδα, κάτι που ως ένα βαθμό επετεύχθη τα προηγούμενα χρόνια, όχι φυσικά όσο θέλαμε. Γι’ αυτό καλούμε για άλλη μια φορά τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια, αν φυσικά πιστεύουν ότι αξίζει.

Και επειδή όλοι ξέρουμε ότι ”ομάδα” είναι το τετράπτυχο διοίκηση – προπονητής – παίκτες – φίλαθλοι, μόνο αν πορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και θα εκπροσωπούμε επάξια το χωριό μας.

Όμως, νοοτροπίες παλαιάς κοπής και παθογένειες παλαιοτέρων εποχών δεν έχουν θέση σε μια υγιή ”ομάδα”. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν – ακόμη και αυτοί που το αρνούνται πεισματικά – πώς σημασία έχει η ομάδα και όχι τα πρόσωπα που έρχονται και παρέρχονται.

Το θυμικό ας μην κερδίζει στη «ζυγαριά» τη λογική…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected