Διάφορα

Βρήκε έναν πιο γρήγορο τρόπο να πάει στη θάλασσα! (photos)

car-604x345Πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού βγήκε από το δρόμο, πέρασε πάνω από τα… κεφάλια τουριστών σε παραλία της Χαλκιδικής  και… «προσγειώθηκε» στη θάλασσα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μαρτυρίες η οδηγός του… πλεούμενου ΙΧ με ρουμανικες πινακίδες είναι γυναίκα.

Οι λουομένοι στην παραλία Μεγάλη Άμμος, στην Αμμουλιανή αυτή την ώρα κάνουν τον… σταυρό τους γιατί  βρίσκονταν στα βαθιά της θάλασσας και το ΙΧ που βρέθηκε στο κυμα… δεν τους έφθασε ώστε να τους χτυπήσει και να τραυματιστουν από τροχαίο ΜΕΣΑ στη θάλασσα!

Να σημειωθεί ότι το «όχημα… θαλάσσης» πριν βρεθεί στο νερό… πολτοποίησε τσάντες, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην άμμο!  Όσο για την οδηγό, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, τραυματίστηκε ελαφρά…

Όπως μας ενημερώνει ο Νίκος Τσακνάκης που βρίσκονταν την ώρα του συμβάντος, στη συγκεκριμένη παραλία, περίοικοι της περιοχής το ανασύρουν από τη θάλασσα με… τρακτέρ!

Στο σημείο έχουν σπεύσει και άνδρες από το λιμεναρχείο της Ιερισσού για να βοηθήσουν στη ρυμούλκηση του οχήματος, αν και όπως φαίνεται στις φωτο δεν χρειάσθηκαν!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της υπηρεσίας, η οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος… μπερδεύτηκε και αντί για φρένο πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να «προσγειωθεί» στη θάλασσα!

περισσότερες φωτογραφίες στο karfitsa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected