Κατηγορίες
Super League 1

Γι αυτό μας αρέσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα…

7121410f31adae16632f0a04e456791f_LΑφού είδαμε πρόβατα να είναι σε αγωνιστικό χώρο γηπέδου της Super League και να βοσκούν, τότε τα έχουμε δει όλα!

Την απίστευτη συνήθεια να μας εκπλήσσει κάθε φορά έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί που λέμε ότι δεν έχουμε να δούμε κάτι άλλο, έρχεται κάτι απίστευτο και μας διαψεύδει!

Τι έγινε λοιπόν ως τελευταίο; Πρόβατα να βρίσκονται στο γήπεδο της Καλλονής που θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της και να βοσκούν! Απίστευτα πράγματα με την ομάδα της Λέσβου να βγάζει ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δήμαρχε, αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου»!

ImageHandler (1)

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός απαντάει μέσω του SDNAγια τα πρόβατα που βοσκάνε στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής και ζητάει από την ΠΑΕ να τα… πάρουν μεταγραφή!

ΗΠΑΕ Καλλονή σε ανακοίνωση που εξέδωσε κατηγορεί τον κ. Γαληνό ότι αυτός ευθύνεται για την κατάσταση που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Γ. Σκούφος» με τα πρόβατα να βοσκάνε στον αγωνιστικό χώρο!

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η Καλλονή δημοσιοποίησε και φωτογραφίες από το γήπεδο με τα πρόβατα εντός αγωνιστικού χώρου για του λόγου το αληθές με ημερομηνία της φωτογραφίας 7 Αυγούστου.

Το SDNA ήρθε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λέσβου, κ. Σπύρο Γαληνό, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την ΠΑΕ Καλλονή για το γεγονός ότι «θέλει την αποκλειστικότητα του γηπέδου» τονίζοντας πως για ό,τι κι αν συνέβη, ευθύνεται αποκλειστικά ο σύλλογος.

«Οι άνθρωποι είναι ασόβαροι. Δεν ασχολούμαι μαζί τους γιατί επιδιώκουν τη ρήξη. Αυτοί θέλουν την αποκλειστικότητα του γηπέδου. Το γήπεδο ανήκει στο Δήμο Λέσβου, ο οποίος με αίτημα το παραχωρεί στην Καλλονή. Η Καλλονή όμως δεν θέλει να υποβάλλεται καν αυτό το παραχωρητήριο, γιατί όπως σας είπα θέλει την αποκλειστικότητα του γηπέδου. Το Γ. Σκούφος το διαχειρίζεται η Καλλονή και το χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις της», ανέφερε χαρακτηριστικά στο SDNA ο Δήμαρχος Λέσβου, κ. Σπύρος Γαληνός και πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση: «Τώρα αφού το κατάντησαν έτσι, τι να πω, ας κάνουν μεταγραφή τα πρόβατα»!

Όσον αφορά τις κατηγορίες που ο σύλλογος της Καλλονής προσάπτει στον ίδιο, ο κ. Γαληνός απάντησε λέγοντας: «Αυτό που κάνανε είναι μια απρέπεια προς τον Δήμαρχο. Σε αστειότητες δεν απαντάω. Σε κάθε περίπτωση στην Καλλονή οφείλουν να είχαν το γήπεδο κλειδωμένο. Αν δεν το κάνανε, είναι δικό τους θέμα. Αυτοί το καταστρέψανε».

Όσον αφορά το αν θα υπάρξει κάποια απάντηση από τον ίδιο ή αν επίκειται κάποια συνάντηση με την Καλλονή μετά από αυτό το περιστατικό, ο κ. Γαληνός πρόσθεσε: «Δεν αξίζει τον κόπο. Έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή, όπως για παράδειγμα το μεταναστευτικό. Αν το επιθυμούν ας πάρουν τον πρόεδρο του νομικού προσώπου που έχει την ευθύνη του γηπέδου. Εγώ δεν μιλάω με την Καλλονή, ας ζητήσουν ραντεβού αν θέλουν να συζητήσουμε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected