Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας (0-2) Συνεχίζουν το σερί στα φιλικά οι “πράσινοι” (photos)

DSC_7582 (+Σ+__Ε+¦+¦_Β+-_Η+χ)Μία ακόμη μεστή εμφάνιση για τους νεοφώτιστους στην Α1 Ερασιτεχνική, που επικράτησε σε φιλικό στα Τρίκαλα του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη φανερώνει στα φιλικά προετοιμασίας πως αποτελεί ένα ιδιαίτερα “σφιχτό” σύνολο, με έφεση (και ροπή) στην αμυντική λειτουργία, ωστόσο παρουσιάζει αδυναμία στη γραμμή κρούσης όπου θα χρειαστεί (και θα γίνει) η απαραίτητη ενίσχυση.

Όσον αφορά το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου φάνηκε ιδιαίτερα “σφιγμένο” από την προετοιμασία και παρά το γεγονός πως δημιούργησε τις φάσεις, δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ που είναι αναμφίβολα το δυνατό του σημείο. Αρκετές οι απουσίες για τον νεαρό τεχνικό (αγωνίστηκε και ο ίδιος), που χρησιμοποίησε για ακόμη μία φορά αρκετούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Αποστόλη Λίτσι ενώ το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Άγγελος Κούκλας με πέναλτι στο 67′, το οποίος κέρδισε ο Βαλάντης Μπακιρτζής. Οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο είναι φανερό πως η περίοδος της προετοιμασίας έχει επηρεάσει (φυσιολογικά) την απόδοση στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Πίτο

DSC_7575 DSC_7578

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Τερζίδης, Σαλτουρίδης, Κιρκιλιανίδης, Ντάμτσιος, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Αθανασιάδης Δ., Παλιούρας. Αγωνίστηκαν και οι Βελικούδης, Ασημακόπουλος, Δρομπουλιανούδης, Μητσιώτης, Ευαγγελόπουλος Μ., Ευαγγελόπουλος Α., Σωτηράκης, Μπάκας, Μηνούδης Χ.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Παπαμιχαήλ, Ιορδανόπουλος, Λίτσι, Σαμαράς, Μπαντής, Αναστάσης, Κούκλας Α., Κούκλας Π., Γρηγοριάδης, Αραπέλης, Μπακιρτζής. Αγωνίστηκαν και οι Μυλωνάς, Γκατζούφας, Τσιρίδης, Τσίπης και Καζάκας.

*Στην εξέδρα του Δημοτικού Γηπέδου Τρικάλων βρέθηκε ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη γενέτειρα του. Eυχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected