Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρασος – Νίκη Βόλου (0-2) Οι γηπεδούχοι τις ευκαιρίες, η Νίκη τα γκολ!

1617c7dc4d91efe6d7d88eab1c340738_LΣε ένα φιλικό που ορισμένες φορές θύμιζε… «εχθρικό» και μάλιστα απειλήθηκε η οριστική διακοπή του,  η Νίκη Βόλου επικράτησε με 2-0 του Πυράσου στην Αγχίαλο.

Πιο ουσιαστική η Νίκη, από τον «φλύαρο» Πύρασο που είχε ευκαιρίες αλλά έπεσε σε έναν έτοιμο Παπουρτζή. Όπως ήταν φυσικό ο Λεωνίδας Μπίλης παρέταξε ενδεκάδα με παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο  Ξηροφώτος από την άλλη παρέταξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα ενώ έκανε και επιπλέον αλλαγές με δοκιμές ποδοσφαιριστών.

Ο Πύρασος τις ευκαιρίες, η Νίκη το γκολ  

Στο πρώτο μέρος ο Πύρασος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, αλλά η Νίκη Βόλου την ουσία. Έτσι οι κυανόλευκοι του Μπίλη κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με γκολ στο 36’ του Μπαλαράμπε, που προήλθε από προσωπική ενέργεια του Αποστολίδη, κλέψιμο της μπάλας και ασίστ-μισό γκολ.

Ο Πύρασος ήταν αυτός που μπήκε φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο και στα τέσσερα πρώτα λεπτά είχε τρεις ευκαιρίες, δύο με τον Αναστασίου και μία με τον Κοντοβά, με τον Παπουρτζή να αναγκάζεται να επέμβει δύο φορές. Ενδιάμεσα ο Γεωργιάδης είχε για τη Νίκη ένα μακρινό σουτ λίγο άουτ. Στο 16’ ο Κοντοβάς έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει ο Παπουρτζής και στο 28’ σουτ του Αναστασίου του Πυράσου πέρασε άουτ. Στο 34’ οι Αγχιαλίτες έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Κοντοβά και Αναστασίου, με τον Παπουρτζή να λέει και στους δύο «όχι».

Δύο λεπτά μετά η Νίκη Βόλου προηγήθηκε με τον Μπαλαράμπε. Ο Αποστολίδης έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον Μπαλαράμπε που χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 0-1.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ του Κοντοβά στις καθυστερήσεις που «έβγαλε» ο Παπουρτζής.

Έπεσε ο ρυθμός

Στο δεύτερο μέρος ο Πύρασος παρατάχθηκε με διαφορετική ενδεκάδα, ενώ ο Λεωνίδας Μπίλης έκανε αρχικά λίγες αλλαγές. Ο ρυθμός έπεσε κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών. Ο Γκίκας στο 50’ έβγαλε τη σέντρα για να πιάσει το μονοκόμματο σουτ ο Αποστολίδης που έφυγε άουτ. Επτά λεπτά μετά ο Κόλα κέρδισε το πέναλτι μετά από ανατροπή από τον Σπύρου και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-0 υπέρ των φιλοξενουμένων. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαμαράς απείλησε για τον Πύρασο για άλλη μια φορά όμως ο Παπουρτζής ήταν εκεί.

Στο 65’ παράλληλη σέντρα του Μίλτου, πάνω στη γραμμή του τέρματος δεν πρόλαβε ο Δαμάσκος, ενώ λίγα λεπτά μετά σε μία πανομοιότυπη φάση στα καρέ του Πυράσου, ο Ιβανίδης έκανε τη σέντρα για να κόψει τελευταία στιγμή ο Χατζητρακόσιας προ του Κόλα. Στο 82’ σε μία κλασική ευκαιρία από πλευράς Πυράσου, σε τετ α τετ ο Βουρδάκης νικήθηκε από τον Παπουρτζή.

Οι συνθέσεις:

Πύρασος : Χαλάτσης, Μπόρας, Παυλίδης, Καρακώστας, Μαλακασιώτης, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς, Αναστασίου. Αγωνίστηκαν και οι : Βαν ντε Γουίχε, Δαμάσκος Αχ. (70’ Πλασταράς), Χατζητρακόσιας (78’ Δανόπουλος), Κόκκαλης (70’ Κουρτέλης), Καραλόπουλος, Μακανίκας (70’ Ζαρίφης), Σπύρου, Μπούτλας (70’ Γιαουπλάρι), Δαμάσκος Χρ. (81’ Ζητούδης), Μίλτος (75’ Βουρδάκης), Σαμαράς (81’ Μούσα).

Νίκη Βόλου : Παπουρτζής (86’ Γρηγοριάδης), Αλεξανδρής (46’ Βέργος), Πασκούλεφ (85’ Δημουλάς), Αντζούρης (83’ Τάχος), Αναστασίου, Γεωργιάδης (46’ Ιβανίδης), Γκίκας (76’ Ματθαίου), Γιουβανέλης (80’ Τσιανάκας), Μπαλαράμπε (55’ Αζίζ), Κόλα (75’ Γκλαβίνης), Αποστολίδης (63’ Λάμπρου)

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected