Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

SKODA Ξάνθη – Πανθρακικός (3-3) Σκόρερ ο Βασιλακάκης σε ένα συναρπαστικό ματς! (photos)

Χωρίς τίτλοΕντυπωσιακό παιχνίδι με έξι τέρματα και φάσεις για ακόμη περισσότερα είχαμε στα Πηγάδια οπού Skoda Ξάνθη και Πανθρακικός στην πρόβα τζενεράλε τους πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έμειναν στο 3-3, δείχνοντας αρκετά θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι τους μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League.

Η ομάδα της Κομοτηνής αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι καταφέρνοντας στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της αναμέτρησης να πετύχει δύο τέρματα, αρχικά με τον Τζάνη μετά από ασίστ του Μάαρτινς και εν συνεχεία με τον Χασομέρη. Όσο περνούσε η ώρα η Ξάνθη κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας το γκολ της μείωσης, κάτι που κατάφερε με την συμπλήρωση 42’ λεπτών αγώνα όταν ο Παπαγεωργίου έκανε χέρι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Κιοτζένη να καταλογίζει το πέναλτι και τον Παντελή Καπετάνο να ευστοχεί από τα 11 βήματα.

Στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετές αλλαγές δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου μέρους, ωστόσο και οι παίκτες των δύο ομάδων βρήκαν τον τρόπο να σημειώσουν και άλλα τέρματα. Στο 62’ ο Χασομέρης ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Γκαραβέλη με τον Κιοτζένη να σημειώνει το πέναλτι και τον Ροτζέριο να ευστοχεί κάνοντας το 1-3. Στο 70’ ο Οβίντιου Ερέα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε για την Ξάνθη, και τελικά στο 89 ο Βασιλακάκης μετά από μακρινή μπαλιά του Χατζητερζόγλου κατάφερε με διαγώνιο σουτ να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Χουσεΐν Κούλα.

Συνθέσεις

Skoda Ξάνθη: Τσέναμο (46’ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (46’ Μπέρτος), Γουάλας (66’ Ζαραδούκας), Φλίσκας (87’ Χατζητερζόγλου), Φάρκας (46’ Λισγάρας), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (46’ Ερέα), Έλτον (46’ Ντιμιτρόφ), Λουσέρο (66’ Τόμιτς), Σολτάνι (87’ Φασίδης), Καπετάνος (57’ Ράνος).

Πανθρακικός: Αθανασιάδης (66’ Πασχαλάκης), Μελίσσης (46’ Μπουγαΐδης), Ποτουρίδης (66’ Ζδράβος), Παπαγεωργίου (66’ Μουδούρογλου), Σερφά (46’ Λαδάκης), Μεχία (66’ Νικόλτσης), Ροτζέριο (66’ Χρήστου), Σέτι (66’ Παπαχρήστος), Χαβίτο (66’ Ηλιάδης), Τζάνης (66’ Μαρκόπουλος), Χασομέρης (66’ Ψάλτης).

περισσότερες φωτογραφίες στο thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected