Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Θα είναι στην κλήρωση της Football League ή της Γ Εθνικής;

vikelidis2-604x345Τη Δευτέρα (17/8) στις 13:00 θα γίνει διοικητικό συμβούλιο στη Football League, όπου θα γίνει επικύρωση της βαθμολογίας κι εγγραφή νέων μελών. Με απλά λόγια θα φανεί πόσες ομάδες τελικά θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και πόσο… λιγότερες από 20 θα είναι αυτές.

Είναι κάτι που περιμένει πως και πως ο Άρης για να δει κι αναλόγως να πράξει, διεκδικώντας την άνοδό του στη Football League. Είναι γνωστό πως δεν θα δηλώσουν η Νίκη Βόλου και ο ΟΦΗ, που θα παίξουν στη Γ’ Εθνική και θα δούμε αν θα υπάρξουν κι άλλες απώλειες…

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ τα κενά θα πρέπει να καλυφθούν από ομάδες της κατώτερης κατηγορίας και πάνω σε αυτό «πατάει»και ο Άρης για να δικαιωθεί.

Μόνο που τη Δευτέρα τα πράγματα δεν θα είναι απλά για τους «κίτρινους» διότι η Λίγκα θα κληθεί να εισηγηθεί στην ΕΠΟ τι να γίνει με τα κενά και ήδη υπάρχουν «φωνές» που ζητούν το νέο πρωτάθλημα να γίνει με όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή, δηλαδή να μην καλυφθούν τα κενά.

Υπάρχει ένα μπλογκ ομάδων που δεν θέλει τον Άρη στην κατηγορία (για ευνόητους λόγους) και ήδη έχει προσεγγίσει κι άλλες ομάδες να ταχθούν μαζί του. Οι… επαφές γίνονται και δια τηλεφώνου κι ένα τέτοιο τηλεφώνημα… έπεσε πρόσφατα εδώ στην πόλη. Η απάντηση που δόθηκε πάντως ήταν υπέρ της νομιμότητας.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως ανεξάρτητα από το τι θα προτείνει η Λίγκα στην ΕΠΟ για τα κενά, η τελική απόφαση είναι της Ομοσπονδίας και μπορεί να είναι διαφορετική από αυτό που θα ζητήσει η Football League.

thessports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected