Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Οι 2+1 μεταγραφές της Παναχαϊκής και ο Αιγύπτιος μεγιστάνας στο Αίγιο!

mparmpasΣτην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις της Παναχαϊκής και όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα αύριο αναμένονται στην Πάτρα τόσο ο Κώστας Μπάρμπας όσο και ο Κώστας Χατζής.

Οι δυο παίκτες έρχονται για να μιλήσουν με την διοίκηση και να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την Πατρινή ΠΑΕ. Όσον αφορά τον Κώστα Μπάρμπα από την στιγμή που θα υπογράψει είναι βέβαιο ότι η ΠΑΕ θα κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει αναβολή από τον στρατό ο παίκτης ή να έρθει με μετάθεση στην Πάτρα ώστε να είναι καθημερινά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

mitropoulos-miltos

Ο Μίλτος Μητρόπουλος είναι παίκτης της Παναχαϊκής αφού υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Πατρινή ΠΑΕ.

Ο νεαρός μέσος που αγωνιζόταν στην Αχαϊκή άρεσε  στον Δημήτρη Σπανό που εισηγήθηκε την απόκτηση του και σήμερα θα είναι κανονικά στην αποστολή στο Αγρίνιο και μάλιστα πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό φιλικό παιχνίδι. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψαν οι νεαροί Αντώνης Ρουμπάτος και Νίκος Δημόπουλος που θα αποτελέσουν το μέλλον της κοκκινόμαυρης ομάδας.

received_484265975083101O Αιγύπτιος μεγιστάνας ενδιαφέρεται να πάρει τον Παναιγιάλειο!

Πριν από λίγη ώρα ένας από τους πιο πλούσιος επιχειρηματίες του Καΐρου έφτασε με τον ανιψιό του στο Αίγιο για τις τελικές συζητήσεις. Αυτή την ώρα είναι στο Δημαρχείο και έχει συζήτηση με τον Δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο και σε λίγη ώρα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Αντώνη Ρέλλα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο Παναιγιάλειος μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση με το ενδιαφέρον του Αιγύπτιου μεγιστάνα.

sportgame.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected