Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το ImathiaSportsNews στην κλήρωση της Τετάρτης!

Untitled-1Για ακόμη μία χρονιά, το imathiasportsnews.gr δίνει το παρόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Ερασιτεχνικής, που και φέτος παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον!

Ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Αργύρης Τσιγγενόπουλος, σε συνεργασία με τους “Βάλτος Boys” που φέτος θα αναλάβουν την κάλυψη αγώνων στο πρωτάθλημα των 64 ομάδων, θα βρεθούν την Τετάρτη 19/8 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, για τον καταρτισμό των τεσσάρων ομίλων της σεζόν 2015-2016.


 

Μεγάλος Χορηγός Κλήρωσης

output_nvFYMF Bijou Box Girl

Ηλεκτρονικό κατάστημα www.bijoubox.gr

Γυναικεία και ανδρικά Ρολόγια
Χειροποίητο Ασημένιο, Μπρούτζινο και Επιχρυσωμένο Κόσμημα για τη γυναίκα και τον άνδρα


Από νωρίς το πρωί θα σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις : Πόσες θα είναι οι ομάδες που θα κατανεμηθούν στους 4 ομίλους, αν θα χωριστούν αυτές που υπάγονται στον ίδιο νομό (ειδικά για την περίπτωση των συλλόγων της ΕΠΣ Μαγνησίας που μετακόμισαν στην αντίστοιχη της Λάρισας) και ποιες θα είναι τελικά οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρωί της Τετάρτης, θα ανέβει το σχετικό link με τη διαδικασία και μέσω του imathiasportsnews.gr θα μάθετε τα πάντα για την επίσημη έναρξη της φετινής σεζόν στη Γ Εθνική!

*Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όσους εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν μέσω χορηγίας τη συγκεκριμένη προσπάθεια, ωστόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των διαφημιζόμενων επιλέξαμε να μη δημιουργήσουμε “σωρό” αλλά να επικεντρωθούμε στοχευμένα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected