Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μίμης Μπενίσκος – Η επιστροφή στην Ημαθία έχει χρώμα πράσινο! (δηλώσεις+vid))

mimis

Ένας ποδοσφαιριστής από την Ημαθία που πραγματοποίησε πολύ αξιόλογη πορεία (κυρίως σε επαγγελματικό) επίπεδο είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ο Μίμης Μπενίσκος, μετά από 20 χρόνια καριέρας σε διάφορες ομάδες της ελληνικής επικράτειας, επιστρέφει στην Ημαθία απ όπου ξεκίνησε και συγκεκριμένα από τον τόπο καταγωγής του, το Νεοχώρι Αλεξάνδρειας.

Ο 35χρονος (27/9/1981) επιθετικός, με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και…εκτόπισμα (λόγω ύψους) στην αντίπαλη περιοχή φόρεσε πέρσι τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας, με τον οποίο πέτυχε 8 τέρματα (πρώτος σκόρερ της ομάδας) και κατέγραψε 23 συμμετοχές. Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στον ΦΑΣ Νάουσα, μία επιτυχημένη χρονιά για τον ίδιο (24 συμμετοχές, 10 τέρματα) ωστόσο η ομάδα της Ημαθίας υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Μετά το Νεοχώρι Αλεξάνδρειας ο Ημαθιώτης στράικερ αγωνίστηκε σε Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Άρη (εντυπωσιακή χρονιά, με τέρμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Ξάνθη), Εθνικό Αστέρα, Θρασύβουλο, Οδυσσέα Κορδελιού και Λαμία.

Μετρά περίπου 250 συμμετοχές, οι περισσότερες επαγγελματικές ωστόσο όπως δηλώνει ο ίδιος στο ImathiaSportsNews, είναι πολύ ευτυχής που θα αγωνιστεί στην ομάδα απ όπου κατάγεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος και συγκινημένος θα έλεγα που θα αγωνιστώ εδώ απ όπου ξεκίνησα. Μπορεί να μην έχω φορέσει τη φανέλα της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ωστόσο ήταν ένας μακροπρόθεσμος στόχος για μένα από την εποχή που φόρεσα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ευχαριστώ όλους όσους με προσέγγισαν το τελευταίο διάστημα, η όλη αυτή διαδικασία με έκανε να νιώσω ιδιαίτερα και να αποφασίσω να αγωνιστών στην ιστορική ΑΕΑ. Εύχομαι υγεία για τη νέα σεζόν, θα κάνουμε το παν ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected