Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές από την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα

DSCN9731Μπορεί να άργησε η Κοζάνη αλλά φαίνεται από το σχεδιασμό της να βαδίζει σε καλό δρόμο.

Στην Γ’ Εθνική και την ομάδα της Κοζάνης θα συνεχίσουν την καριέρα τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Τάχιας και ο Ηρακλής Τζιάλας.

Οι δύο παίκτες όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, βρέθηκαν στην Κοζάνη εδώ και δύο εβδομάδες συμμετείχαν στις προπονήσεις της ομάδας και με τα όσα έδειξαν έπεισαν τον προπονητή Γιάννη Προβίδα ότι αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Ο Γιώργος Τάχιας είναι γεννημένος στις 23/4/1996, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει παίξει στην Κ 17 και Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πρόπερσι συμμετείχε στην προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι χωρίς όμως να πάρει την ευκαιρία για κάποιο επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Ηρακλής Τζιάλας είναι γεννημένος στις 1/12/1995 αγωνίζεται στην επίθεση και έχει παίξει στην Κ 17 και Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς και στην Ελεούσα. Φέτος το καλοκαίρι ήταν στην προετοιμασία του ΠΑΣ στα Γιάννενα αλλά δεν ήταν στις επιλογές του Γιάννη Πετράκη για το δεύτερο στάδιο στο Καρπενήσι.

Επίσης συμμετέχουν πλέον κανονικά στις προπονήσεις ο Θωμάς Μπιμπίρης και ο Ηλίας Τόλιας. Ελαφρά προπονούνται λόγω μικρών προβλημάτων ο Ηλίας Δούμας κι ο Φίλιππας Χαματάι

Το Σάββατο η Κοζάνη θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Τιταν Σερβίων με αντιπάλους τον διοργανωτή Τιτάν και τον Αλιάκμων Αιανής

matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected