Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφές σε Πάτρα και Λαμία

1312304725_xatzis_250xΟ Κώστας Χατζής ήρθε στην Πάτρα και σε λίγη ώρα θα κάνει προπόνηση με την Παναχαϊκή αφού θα υπογράψει στην Πατρινή ομάδα.

Ο Δημήτρης Σπανός εισηγήθηκε την απόκτηση του και πλέον ο Χατζής είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα και αναμένεται να δώσει λύσεις τόσο ως αμυντικός μέσος όσο  και ως κεντρικός αμυντικός. Η περίπτωση Μπάρμπα δεν προχώρησε και ο παίκτης αποχώρησε από την Πάτρα και μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα αποκτηθεί άλλος κεντρικός αμυντικός.

sportgame.gr

889b96a170097e7a6c70232b4f6436cb_LΓια τα μεταγραφικά ζητήματα της Λαμίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία Fm-1 ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και συγκεκριμένα για την επικείμενη μεταγραφή του Ίμπαν Ράντι.

Εξάλλου, αν και ο μέσος από την Ισημερινή Γουινέα μετέθεσε για μία ημέρα την άφιξή του, την Τετάρτη (19/08) βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για να υπογράψει.

«Έχουμε 23 παίκτες αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Παπαϊωάννου και συνέχισε: «Ο ένας παίκτης δεν κάνει τη διαφορά. Το θέμα είναι να δέσει η ομάδα σαν σύνολο. Ο Ράντι έκλεισε, ενώ έχουμε επαφή με έναν Βαλκάνιο και έναν ακόμα Αφρικανό, ο οποίος θα υπέγραφε σε ομάδα της Super League, αλλά η μεταγραφή του χάλασε εκεί».

Εκτός των άλλων ο Παπαϊωάννου ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων και τόνισε: «Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν παίζουν ρόλο. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν που θα έχει άσχημη συμπεριφορά. Οι τιμές στα διαρκείας είναι προσιτές. Η τιμή στις περισσότερες κερκίδες είναι 70 ευρώ και περιλαμβάνονται αγώνες Κυπέλλου».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected