Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-3 (photos+vid)

DSCN8892Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φιλικά παιχνίδια είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου.

Η τοπική ομάδα και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων “διαφήμισαν” το ποδόσφαιρο και δυστυχώς δεν υπήρχε φίλαθλος κόσμος για να απολαύσει το σημερινό παιχνίδι. Σε επιμέρους ωστόσο τεχνικά ζητήματα, Μάκης Γιαννόπουλος και Γιώργος Ντάμτσιος είχαν αρκετές ενστάσεις για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, είναι όμως νωρίς για συμπεράσματα.

Το στοιχείο που προσδίδει αισιοδοξία στις δύο πλευρές είναι σαφώς η επιθετική λειτουργία, στην άμυνα όμως αμφότερες είχαν αρκετά προβλήματα κυρίως όσον αφορά τις επιστροφές.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με πέναλτι του Χρήστου Μπρέγκου, οι “πράσινοι” όμως απάντησαν στο 19′ με τον ίδιο τρόπο και εκτελεστή τον Σάββα Αθανασιάδη.

Ο ρυθμός του αγώνα, παρά τη ζέστη και τα βαριά πόδια από την προετοιμασία παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και στο 41′ οι “ασπρόμαυροι” πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Νίκου Δημοσθένους, ο οποίος πετάχτηκε στον κενό χώρο και πρόλαβε την έξοδο του Γιάντση.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ενώ οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με τον Κώστα Κωτσόπουλο, για να αντιδράσει άμεσα ο Μέγας Αλέξανδρος, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση.

Και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Βασίλης Βελικούδης, που ξεχώρισε στο σημερινό παιχνίδι όπως άλλωστε οι περισσότεροι μεσοεπιθετικοί εκατέρωθεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, ενώ παρόντες στο γήπεδο ήταν και οι Ραφαήλ Σούκιας και Βαγγέλης Τσιάμης, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, μετά την αποχώρηση τους από Πλατανιά και Αχαρναϊκό αντίστοιχα.

DSCN8886DSCN8885

Οι αρχικές συνθέσεις

Μακροχώρι : Κυριακίδης, Σερασκιέρης Χ., Τσακαλίδης, Κωτσόπουλος, Σερασκιέρης Χ., Σταματίου, Φιλιππίδης, Μπρέγκου, Δημοσθένους, Αθανασιάδης, Παπακωνσταντίνου.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Μηνούδης Α., Τερζίδης, Δρομπουλιανούδης, Παντριάς, Κιρκιλιανίδης, Σαλτουρίδης, Ντάμτσιος, Χαλβατζής, Αθανασιάδης Σ., Βελικούδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected