Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Καλλονή και Παναιτωλικός “ψωνίζουν” από Κέρκυρα, ανανέωσε ο Τζημόπουλος!

ImageHandlerΣύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Σάσα Καϊκούτ βρίσκεται ήδη στη Λέσβο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Καλλονή. 

Ο Βόσνιος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, καθώς είχε ειδικό όρο αποδέσμευσης, σε περίπτωση υποβιβασμού των “Φαιάκων”.

O 31χρονος στράικερ κατέγραψε 27 συμμετοχές και 5 γκολ την περσινή σεζόν, ενώ βρέθηκε στο στόχαστρο πάρα πολλών ομάδων της Super League.

ImageHandler (1)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Μαρκόφσκι από την Κέρκυρα βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Υπογράφει ο Ουάρντα.

Στο πρόσωπο του Μάρκο Μαρκόφσκι φαίνεται πως βρήκε ο Παναιτωλικός τον επιθετικό που έψαχνε εδώ και πολύ και καιρό. Ο 29χρονος Σέρβος την περυσινή χρονιά με την φανέλα της Κέρκυρας μέτρησε συνολικά 30 συμμετοχές και έξι γκολ, αλλά μετά τον υποβιβασμό των Φαιάκων ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Παναιτωλικός.

Σε ότι αφορά τον Αμρ Ουάρντα που τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται από το τεχνικό επιτελείο των «καναρινιών», τόσο ο Λιονέλ Πόντες όσο και ο ίδιος ο Αιγύπτιος χαφ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και ο 21χρονος εξτρεμ αναμένεται άμεσα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους Αγρινιώτες.

sdna.gr

4535b737a2cd90a5235fff5894d30ec3_M

Την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα για ακόμα τρία χρόνια θα φορά ο Θέμης Τζημόπουλος, όπως έγραψε το passports.gr

Αυτό έκανε γνωστό πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κοζανίτη ποδοσφαιριστή έως τις 30/06/2018.

Έτσι ο αρχηγός του “Άγιαξ” της Ηπείρου θα αγωνίζεται με τον ταύρο μέχρι το φινάλε της σεζόν 2017-2018 γεγονός ευχάριστο μιας και πρόκειται για έναν υπερπολύτιμο για τον ΠΑΣ ποδοσφαιριστή.

Ο 29χρονος μέσος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου έκανε δηλώσεις όπου ευχαρίστησε τον Γιώργο Χριστοβασίλη, τους προπονητές και τον Δημήτρη Νιαρχάκο και θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό με την φανέλα του ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζημόπουλου:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και για την πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να πάμε την ομάδα ψηλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected