Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – ΠΑΟΚ Κ20 (1-0) Φιλική νίκη με Προβατίδη

Χωρίς τίτλο

Θετικό δείγμα για τον Απόλλωνα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Καλαμαριά, παρουσία περίπου 300 φιλάθλων.

Οι κοκκινόμαυροι του Απόστολου Πάππα επικράτησαν με 1-0 της Κ-20 του ΠΑΟΚ, με σκόρερ τον Ηλία Προβατίδη στο 41’, μετά από ασίστ του Αθανασιάδη. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δοκάρι με τον Μπονέρη και τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους Αθανασιάδη, Μήτσικα και Ζανέττου, ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του τελευταίου στο 63’.

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε μετά το ματς ο Απόστολος Πάππας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, η προετοιμασία πάει πολύ καλά και συνεχίζουμε στα επόμενα φιλικά», τόνισε ο νεαρός τεχνικός.

Η σύνθεση του Απόλλωνα:

Ζιάκας, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Τζιντζής, Μάντζιος, Γιαξής, Σαπανίδης, Προβατίδης, Αθανασιάδης, Μπονέρης, Μήτσικας. Επαιξαν στο δεύτερο: Βασιλειάδης, Πολιανίδης, Μουτζούρης, Νουξασβίλι (υ.δ.), Λουρέντζι, Κουκουλέκης, Αράπης, Βιλανάκης, Ζαννέτου, Τοπλαρί.

ΠΑΟΚ Κ20: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Τσελεπίδης, Τσιαμπάζης, Πατράλης, Μίσκοβιτς, Κτιστόπουλος, παίκτης υπό δοκιμή, Πούφλης, Κούστα. Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Χατζηδίμπας, Κυριλίδης, Ράτζα, Ματθαίου, Κλιγκόπουλος, Συράκος και ένας ποδοσφαιριστής από δοκιμή

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected