Κατηγορίες
Football League

Football League – Μεταγραφή για Λαμία και η νίκη του Εργοτέλη επί του Κισσαμικού (photos)

kotsonis_apollon_610x400Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (25/01/1989) κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κοτσώνη που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης με 27 συμμετοχές και 2 γκολ. Ακόμη έχει παίξει σε Πανηλειακό, Εργοτέλη και Άρη.

DSCN8355Στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 του Κισσαμικού το απόγευμα της Πέμπτης. Π

αρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Δημήτρη Παπουτσάκη, του προέδρου, Γιάννη Δασκαλάκη και άλλων μελών του ΔΣ, όπως και φιλάθλων διεξήχθη το φιλικό στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Ο Εργοτέλης με επιθετικό προσανατολισμό, κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Μπουρσέλη, Λεονάρντο, Δωματά, Παμλίδη και Ντος Σάντος. Το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην ομάδα μας, πέτυχε ο Δωματάς στο 24’ έπειτα από ασίστ του Ντος Σάντος. Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σκόραρε ο Παμλίδης, ο οποίος πέτυχε το 2-0 στο 66’, μετά από ωραίο συνδυασμό του Λεονάρντο και γύρισμα του Ντος Σάντος. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εκτέλεση πέναλτι του Τσοκάνη στο 71’. Δοκάρι για τον Εργοτέλη είχε ο Μπουρσέλης στο 30’, ενώ για τον Κισσαμικό οι Λώττας (10’) και Μάντζης (53’).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (46’ Δερμιτζάκης), Λεονάρντο (89’ Νοκάι), Σηφάκης (72’ Χαρκουτσάκης), Άλμπι, Γιαλούσης, Φουκαράκης (65’ Πίτσος), Κούρτη (82’ Γαρεφαλάκης), Μπουρσέλης (65’ Βογιατζής), Δωματάς (46’ Κυριακόπουλος), Ντος Σάντος, Παμλίδης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Γιαννίτσης (65’ Ταραλίδης), Τσερκέζος, Σακελλαρίου (65’ Τσουκάνης), Πότσι (81’ Σμίλτος), Μάνας (65’ Τσιμόντζι), Βατής (46’ Τσοντάκης), Λώττας (46’ Λούνα), Μάντζης, Τσικουδάκης (72’ Σουβαλτσίδης).

περισσότερες φωτογραφίες στο ergotelis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected