Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Πύδνα Κίτρους (0-1) Σαν σε πρωτάθλημα! (photos)

11870850_1083602895001285_3883354205807949218_nΔυνατό φιλικό αγώνα και για τις δύο ομάδες που σε πολλές στιγμές του θύμισε επίσημη αναμέτρηση, με την δύναμη και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές.

Οι φιλοξενούμενοι σαφώς ποιο έμπειροι και ποιο έτοιμοι ήταν καλύτεροι, ενώ οι γηπεδούχοι, όσον αναφορά την απόδοση σε σχέση με άλλα φιλικά, δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την περίοδο της προετοιμασίας που διανύουμε.

Όπως άλλωστε δηλώνουν και οι προπονητές των δύο ομάδων, τα φιλικά έχουν ακριβώς το ρόλο αυτό, να φανούν οι αδυναμίες και οι δυνατότητες του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και της ομάδας συνολικά. Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις ενώ το τέρμα των Πιεραίων το πέτυχε στο 56ο λεπτό ο Παυλίδης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Θεολόγου, Δέλλιος και Τριανταφυλλίδης.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Νίκος Παπανώτας) : Παπαδόπουλος Σ., Δανιηλίδης, Παπαδόπουλος Γ. Βοτάρης, Μισαηλίδης Π., Μπρέγκου, Νήρλας, Σιδηρόπουλος, Πετρίδης, Κίτσας, Χατζηστεφάνου. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Σ., Σκαπέρδας, Γκελοσάνι, Λαμπριανίδης, Τάσος, Ivic, Ασλαμπάλογλου, Shera, Μισαηλίδης Μ.

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος) : Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Τρικαλόπουλος, Παυλίδης, Πετρουζέλης, Τσιούνης, Otta, Μακράκης. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι : Κολαξίδης, Δελίδης, Γελαδάρης, Τσιώμης, Λαγδάκης, Καθάριος, Καραγκούνης, Κυππαρίσης, Σκριβάνος, Δασκαλόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected