Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Τρεις ακόμη αποχωρήσεις από την Κέρκυρα!

siontis-off_0Τρέχουν καθημερινά οι εξελίξεις στην Κέρκυρα, αφού οι επαφές των παικτών με τους ανθρώπους της διοίκησης είναι συνεχείς για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Πέραν των Σάσα Καϊκούτ και Μάρκο Μαρκόφσκι εκείνοι που χαιρέτησαν ήταν οι Στέφανος Σιόντης (φωτ) και Κώστας Μανωλάς. Αμφότεροι έλυσαν τα συμβόλαιά του και βαδίζουν προς άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Στον ίδιο δρόμο ενδέχεται να βαδίσει και ο Στέλιος Μακρίδης.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (21/8) έγινε η συζήτηση με τους Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο και Βίλα. Οι τρεις τους είναι στο 50-50 και η οριστική τους απόφαση θα παρθεί εντός του Σαββατοκύριακου (22-23/8). Στον Πορτογάλο, μάλιστα, του ζητήθηκε να γίνει περικοπή στο συμβόλαιό του, το οποίο ήταν το τρίτο μεγαλύτερο μετά από αυτά των Καϊκούτ και Μαρκόφσκι.

Όσον αφορά όλους τους υπόλοιπους που το σκέφτονταν, όπως οι Κόντος και Γκόμες, ενημέρωσαν σε πρώτη φάση πως θα μείνουν. Έτσι οι Φαίακες αισιοδοξούν πως δεν θα έχουν άλλες απώλειες.

Ήδη, μάλιστα, κινούνται για δύο επιθετικούς για να κλείσουν το κενό που δημιουργήθηκε μπροστά. Ο ένας είναι ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Ο Βούλγαρος πρόσφατα υπέγραψε στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και γίνεται προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιό του. Υπάρχει άλλη μία περίπτωση, η οποία είναι και πιο κοντά από του Μπαλντοβαλίεφ.

Τέλος, το θέμα του Σάκη Τσιώλη δεν έχει τελειώσει οριστικά. Βλέποντας ο Καρδιτσιώτης πως η ομάδα σε μεγάλο βαθμό δεν θα χαλάσει, κάνει δεύτερες σκέψεις. Οι πιθανότητες παραμονής του, πάντως, εξακολουθούν να είναι λίγες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected