Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πιερικός – Ανακοίνωσε πέντε ποδοσφαιριστές!

DSC01693Σε πέντε μεταγραφές προχώρησε χθες βράδυ (21/8) η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών:

Παίκτης του Πιερικού είναι από σήμερα ο 28χρονος μέσος Νίκος Τροΐρης. Ο Λιτοχωριανός ποδοσφαιριστής έχει αρκετή εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς εκτός απο το προηγούμενο πέρασμα του στον Πιερικό του 2006-2007, έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλή, Εθνικό, Φωστήρα, Τρίκαλα, Πόντιους, Πανελευσινιακό, Βατανιακό και Απόλλων.

Στο ρόστερ του Πιερικού ανήκει επίσης ο νεαρός Κωνσταντίνος Νταντίνης. Ο 19χρονος μέσος πέρσι αγωνιζόταν στον Θερμαικό Κορινού, και έχει φιλόδοξες ελπίδες στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Το συμβόλαιο του με τον Πιερικό υπέγραψε και ο νεαρός 18χρονος αμυντικός Σάββας Παναγιωτίδης. Πέρσι είχε μια γεμάτη σεζόν στην Γ Εθνική κατηγορία με την ομάδα του Βατανιακού και πλέον καλείτε να ανέβει σκαλί στην καριέρα του με την ομάδα του Πιερικού.

Ποδοσφαιριστής της ομάδος μας και ο Σάκης Καρτσαμπάς. Ο 18χρονος Μέσος (αδερφός του Χρήστου και Αλέξανδρου Καρτσαμπά) θα αγωνίζεται από φέτος στην νέα ομάδα του Πιερικού. Ο Σάκης προέρχεται απο της ακαδημίες του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Υ.Γ Στην ομάδα του Πιερικού θα αγωνίζεται φέτος και ο αδερφός του, ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, η ανακοίνωση του θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα. Τερματοφύλακας της ομάδας μας από σήμερα και ο Αλέξανδρος Γκεβρέκης. Ο νεαρός πορτιέρο μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Αχχιλέα Νεοκαισάρειας.

PierikosNews
Γιώργος Σιδηρόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected