Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - ΕΠΣ Πέλλας

Αλμωπός Αριδαίας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-1 (photos)

18Πολύ ποιοτικό παιχνίδι, παρά την κόπωση από την προετοιμασία παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αριδαίας.

Ο τοπικός Αλμωπός, κυπελλούχος πέρσι στην ΕΠΣ Πέλλας, αντιμετώπισε τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου από την Ημαθία ο οποίος φαντάζει ιδιαίτερα ενισχυμένος φέτος και με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είχε την ελαφρά υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Αλέξη Θεοδοσιάδη. Οι φιλοξενούμενοι, με μια 11άδα που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ο Σάκης Γλώσσης στα φιλικά, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο διάστημα αυτό, προσπάθησε να παίξει κυρίως από τον άξονα και με την εμπειρία και κλάση του Γκονσάλβες Ουέλινκτον αν δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ωστόσο τα γκολ ήρθαν στο δεύτερη ημίχρονο, με τον ΓΑΣ να προηγείται στο 50ο λεπτό με τον νεοαποκτηθέντα από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Σπύρο Κοτζαχρήστο μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, με τον Αλμωπό να φέρνει το ματς στα ίσια στο 59′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ημαθιώτη μέσου, Χρήστου Ζαρογιάννη.

Στη συνέχεια και μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές εκατέρωθεν, το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του αν και υπήρξαν οι προϋποθέσεις για γκολ κυρίως για τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : (ενημερώνονται σύντομα)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Στέφος, Τσαγκεράς, Ασλάνογλου, Ρίσσου, Ίντος, Μίσκος, Ουέλινγκτον, Κακούδης Χ., Παπαδής. Αγωνίστηκαν και οι Παρηγορίδης, Βαϊναλής, Κίτσος, Αλμαλιώτης, Κοτζαχρήστος, Τσακμάκης, Τσαχαλίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected