Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

Εδεσσαϊκός – Εορδαϊκός 1-1 (photos)

DSCN4746Παρουσία αρκετού κόσμου στο Δημοτικό Γήπεδο Έδεσσας, ο τοπικός Εδεσσαϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εορδαϊκό, που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντίσιου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο σημερινό παιχνίδι και φανερά ανανεωμένη στις μεταγραφές, δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας. Στον αντίποδα, η ομάδα του Δημήτρη Σαπανίδη έδειξαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πως θα παλέψουν για τον στόχο τους στο προσεχές πρωτάθλημα, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Τα γκολ πέτυχαν ο Δημήτρης Χόντζιας από πλευράς γηπεδούχων και στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Γιώργου Μαυροματίδη να φέρει το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Κατρατσέας, Σαββαΐδης, Τζούρτζος, Ουζούνης, Πετρόφ, Σερέτης, Χόντζιας, Μουλάς, Γκότσης, Μεταξάς, Δημητριάδης. Αγωνίστηκαν και οι : Πασχαλίδης, Χαραλάμπους, Γκιόζα, Παπαηλίας, Παπουλίδης, Μπαμπατζάνης, Μηλιάδης, Φουδούλης, Λαφαζανίδης, Παλημάνης, Χωραφάς 

Εορδαϊκός : Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης Μ., Συμεωνίδης, Σαββίδης, Λιάμης, Σιδηρόπουλος, Μαυροματίδης, Μπίκος, Φίλκας, Σερσέμης, Πασχαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι : Χαραλαμπίδης, Τσέλα, Κωστάκογλου, Βλαδίκας, Κωστικίδης, Αμπατζίδης, Καλογιαννίδης, Τάσιου, Ακριτίδης

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected