Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιγινιακός – Πύδνα Κίτρους (1-1) Σαν σε πρωτάθλημα!

DSC_0012Ένα παιχνίδι που φανέρωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο των δυο ομάδων της Πιερίας έγινε στο γήπεδο του Βατάν, με την τυπικά γηπεδούχο Πύδνα να κοντράρεται στα ίσια με τον συντοπίτη και ισχυρό Αιγινιακό.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με την ομάδα του Αιγινίου να κυριαρχεί στο πρώτο ημίχρονο και εκτός του γκολ που πέτυχε να χάνει σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και με την Πύδνα να “βγάζει” αντίδραση στο παιχνίδι της και να ισορροπεί στο δεύτερο μέρος, δημιουργώντας και αυτή φάσεις μπροστά στην εστία του Τόλιου.

Άν και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, είναι οφθαλμοφανές ότι το “βαθύ” ισχυρό ρόστερ των δυο ομάδων και η μεγάλη ποιότητα σε αυτό του Αιγινιακού, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και την τελική κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος, με την Πιερία να αποτελεί έναν τυρανιστικό προορισμό για κάθε ομάδα που θα επισκεφθεί τις έδρες των ομάδων της.

Στο 10΄ο Πέντα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Τσιλεγκερίδη και πλάγια, με τον Λιόλιο να εκμεταλλεύεται αδράνεια του νεαρού γκολκίπερ και να πραγματοποιεί το 0-1.

Στο 24΄ο Τσιλεγκερίδης θα σώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση αφού εξουδετέρωσε πλασέ του Γκούρτσα που βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα της Πύδνας.

Στο 25΄ο Τρικαλόπουλος με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής θα ισοφαρίσει σε 1-1.

DSC_4262

Στο 27΄ο Δεμιρτζόγλου σούταρε από καλή θέση άουτ και στο 38΄ο Αχαλινόπουλος σούταρε δυνατά σχεδόν μέσα από την μικρή περιοχή και πλάγια, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς της Πύδνας και να βγαίνει κόρνερ.

Στο 40΄η Πύδνα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν απο ωραία σέντρα του Καραγκούνη, ο Τσιούνης με κεφαλιά αστόχησε από καλή σημείο κι ενώ ήταν χωρίς πίεση.

Στο 50΄ο Τσιούνης έπιασε ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Τόλιου και στο επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ του Παυλίδη που μπήκε σαν αλλαγή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού.

Στην συνέχεια οι πολλές εκατέρωθεν αλλαγές αποσυντόνισαν τους παίκτες των δυο ομάδων, ο ρυθμός έπεσε και το τελικό σκορ έμεινε στο 1-1 του πρώτου μέρους.

Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Θεοδώρου και Ζέρβα

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Τσιλεγκερίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουτζέλης, Λάντι, Τρικαλόπουλος, Όμμα, Τσιούνης, Μακράκης. Έπαιξαν και οι Παυλίδης, Κυπαρίσσης, Κολαξίδης, Τσιόμης, Καθάριος, Γελαδάρης, Λαγδάρης, Μαυρίδης, Σκριβάνος, Δαγκλής.

Αιγινιακός (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Δήμου, Αντωνιάδης, Ζούρκος, Πέντα, Αχαλινόπουλος Κ., Δεμιρτζόγλου, Γκούρτσας. Έπαιξαν ακόμη οι Νικολίτσης, Ίτσιος, Πασαλίδης, Κωστίκος, Ράτκο, Τοπαλίδης, Αχαλινόπουλος Λεων.

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected