Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Καραϊσκάκης (0-1) Φιλική νίκη με Ευαγγέλου

DSC_0292Πιο έτοιμη έδειξε η ΑΕ Καραϊσκάκης στο φιλικό που διεξήχθη στη Φιλιππιάδα  με αντίπαλο τον Εθνικό.

Αγωνιστικά οι δυο ομάδες, με τα πόδια των παικτών ακόμα δεμένα από τα χιλιόμετρα της προετοιμασίας, παρουσιάστηκαν δυνατές, με θέληση για καλό ποδόσφαιρο και υποσχέσεις για βελτίωση στις επόμενες εβδομάδες, μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους του παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, δίνοντας έτσι και χρόνο στους νεότερους.

Το συγκρότημα του Ηλία Μαγκάκη παρά την ήττα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο δείχνοντας ότι θα παρουσιάσει άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.

Από την  άλλη πλευρά η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έλεγξε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και πήρε μία δίκαιη νίκη.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 58΄ ο Ευαγγέλου μετά από σέντρα του Μπουσινάκη.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Λέντζος, Λάππας, Χριστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Γήτας, Σιδέρης, Παπαβασιλείου, Κολιάκης, Μαλλάτος, Τσακανίκας. Έπαιξαν και οι: Γατσέλος, Τρανουλίδης, Νικολαϊδης, Ρακόπουλος,  Βέλεγκας, Παππάς

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκούνης, Παπανίκου, Μαργαρίτης, Αβραμίδης, Κακάβας, Κόλλινς, Γυφτοκώστας, Χούσος, Καβαλλάρης, Βασιλιέβιτς, Κατσούλας.  Έπαιξαν και οι: Ραχιώτης, Καψάλης, Βαλμάς, Αλεξίου, Δημητρίου, Βασίλας. Μπουσινάκης, Τάτσης, Ευαγγέλου, Φέτσης, Νάκος.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το ματς στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected