Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Δυο… ντουζίνες παίκτες ακολουθούν στα Τρίκαλα, αλλά εκεί υπάρχει κώλυμα!

Χωρίς τίτλο

Ελάχιστοι παίκτες θα απομείνουν στον Πανελευσινιακό.

Ο Χρήστος Γιαλιάς με τον Γιώργο Βαζάκα έχουν αποφασίσει να μπουν στα Τρίκαλα και σύμφωνα με τον πρώτο το θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα (24/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες, 22 παίκτες από το ρόστερ της ομάδας της Δυτικής Αττικής θα αποχωρήσουν με προορισμό τον ΑΟΤ. Περίπου επτά θα μείνουν πίσω, οι πέντε εκ των οποίων είναι οι Μακρίδης, Μάρης, Νικολάκης, Φλίγκος και Κυγάης. Ο Γιαλιάς διαρρέσει στο περιβάλλον του πως άμεσα θα έχει δώσει την ομάδα, ενώ υποστηρίζει πως υπάρχουν ήδη τρεις που ενδιαφέρονται για την ομάδα της Ελευσίνας.

8IxyT9TqtSuo6BwfNZFEΟ απερχόμενος διοικητικός ηγέτης του ΑΟΤ φέρεται να ζητά ένα αξιοσέβαστο ποσό προκειμένου να αποχωρήσει

Ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά στα Τρίκαλα, με τις επαφές του Χρήστου Γιαλιά με τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ να είναι σε καλό δρόμος, φαίνεται πως προέκυψε ένα θέμα που ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Όπως λοιπόν αναφέρει η ιστοσελίδα «goaltrikala.gr» υπήρξε «επανεμφάνιση» του Χάρη Κουτσούρη μέσω του νομικού του εκπροσώπου. Ο απερχόμενος διοικητικός ηγέτης του ΑΟΤ φέρεται να ζητάει ένα αξιοσέβαστο ποσό προκειμένου να αποχωρήσει, κάτι που δεν ήταν γνωστό ως τώρα. Έτσι, με δεδομένο πως ο Γιαλιάς δεν φαίνεται να γνώριζε κάτι σχετικό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Ερασιτέχνη. Όπως και να χει πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν σημαντικά, με το πρωτάθλημα να ξεκινάει σχεδόν σε ένα μήνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected