Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Πήρε…εκδίκηση η Μπάρτσα! (vid)

ImageHandler (1)Η Μπαρτσελόνα πήρε το αίμα της πίσω για την απώλεια του ισπανικού Σούπερ Καπ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κερδίζοντας την με 0-1 μέσα στο «Σαν Μαμές» χάρη σε γκολ του Ουρουγουανού, σε ένα ματς όπου οι Καταλανοί έχασαν με τραυματισμό Ντάνι Άλβες και Μπουσκέτς.

Τίποτα δεν έδειχνε να της πάει καλά. Οι πρόσφατες αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο ήταν εφιαλτικές με το 4-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ. Ο Νεϊμάρ ήταν ακόμα στα… πιτς. Ο Πέδρο φευγάτος. Ο Ντάνι Άλβες αποχώρησε στο 15ο λεπτό με θλάση και λίγο αργότερα εκτός μάχης τέθηκε και ο Μπούσκετς. Στο ημίωρο ο Λιονέλ Μέσι αστόχησε στο 14ο πέναλτι στην θητεία του στην Μπαρτσελόνα, όταν νικήθηκε από τον Ιραϊθόθ. Κι όμως, παρότι όλα της πήγαν στραβά, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρήκε τον τρόπο να αποδράσει με την νίκη από το «Σαν Μαμές».

Με τον Λιονέλ Μέσι μπλοκαρισμένο στα πλοκάμια του Ερνέστο Βαλβέρδε, χρειαζόταν ένας εναλλακτικός ήρωας. Ο Λουίς Σουάρες φόρεσε τον μανδύα του εκδικητή και με μία… δαγκωνιά (54’) έκανε την διαφορά στο 0-1 της Μπαρτσελόνα που ξεκίνησε με το δεξί την υπεράσπιση του τίτλου της, με τον Ουρουγουανό να φωνάζει δικαίως για ένα ακόμα γκολ, που λανθασμένα του το ακύρωσαν ως οφσάιντ.

δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected