Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Αχέρων Καναλακίου (1-3) Εντυπωσιακοί οι φιλοξενούμενοι

11938767_10207715785477554_1493969127_nΠραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση στην επανάληψη, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου νίκησε με 3-1 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Οι δύο προπονητές,  του Θεσπρωτού Γιώργος Λαδιάς και του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Νίκος Βέκιος, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις, έτσι το σφύριγμα του διαιτητή έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με λευκό σκορ.  Το δεύτερο μέρος ήταν λίγο πιο γεμάτο με ευκαιρίες.

Ο ΠΑΣ Αχέρων προηγήθηκε στο σκορ στο 61΄ με σουτ του Ντέτσικα έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Μώκος ισοφάρισε στο 72΄ σε 1-1 με κεφαλιά. Οι Σιώρος και Βασίλης Κωνσταντίνου έκαναν το 1-2 και 1-3 αντίστοιχα.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Γιώργος Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Πανταζής Π., Μηνάς, Μήτσης, Σουκρίογλου, Λεοντίου, Μώκος, Τζερεμές, Ντούνης, Ντόκος, Μπίκας. Έπαιξαν και οι: Γκορτζής, Σιζέρ, Σαλταπίδας, Καρύδης, Ηλίας, Πασχάλης, Μητσέλος, Πανταζής Χ., Τρακάκης.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Πάντος, Μυρτάϊ, Μπάκας, Πάνος, Κουμπής, Θεοδωράκης, Ντέτσικας, Λουκούμης, Κωνσταντίνου Β., Βασιλείου, Τσομπάϊ. Έπαιξαν και οι: Καραπιπέρης, Σιώρος, Κωνσταντίνου Ε., Πάσχος, Τσεβίτ, Παππάς.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το σημερινό φιλικό παιχνίδι στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected