Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (1-2) Η…απόδραση των 11!

berg_paoΟ Παναθηναϊκός “απέδρασε” από το Αγρίνιο. Μολονότι δέχθηκε πρώτος γκολ και έχασε “καθαρές” ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκε τα αντίπαλα λάθη και νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό. Έφτιαξε το πρώτο τέρμα και πέτυχε το δεύτερο ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε χρόνο στο Αγρίνιο, όπως στο ματς του Μπακού, και μπήκε ορμητικά. Η παρουσία του Σωτήρη Νίνη στον άξονα βελτίωσε την κυκλοφορία και έφτιαξε κάθετο παιχνίδι του “τριφυλλιού”, μόνο που ο Νίκος Καρέλης τις φορές που βρέθηκε σε θέση βολής αστόχησε. Ιδίως στη φάση του 9′ αιφνιδιάστηκε και λάθεψε με σχεδόν εξουδετερωμένο τον Μανώλη Στεφανάκο.

Όσο όμως οι “πράσινοι” δεν σκόραραν, τόσο ανέβαινε ο Παναιτωλικός. Κέρδισαν μέτρα οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο τέταρτο, πίεσαν καλά την πρώτη πάσα και ατόνησαν την ανάπτυξη του “τριφυλλιού”. Ο Μαρκόφσκι κέρδιζε τις μάχες στον αέρα πότε από τον Ταυλαρίδη πότε από τον Κουτρουμπή (αμφότεροι πήραν κίτρινη) ενώ ο Κάπελ ήταν τρομερά δραστήριος από τα δεξιά, με αποτέλεσμα η ομάδα του Πόντες να γίνει… ανταγωνιστική.

περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected