Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Οριστικό με Άτλα, 14 οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα!

DSCN5330

Τα σημάδια δεν ήταν ευοίωνα για τον Άτλα Ζερβοχωρίου και τα μαντάτα μετά από την τελευταία συγκέντρωση ήταν άσχημα…

Και λέγοντας “άσχημα” εννοούμε βεβαίως την οριστική αποχώρηση των “κιτρινόμαυρων” από το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ομάδας, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να μη δηλωθεί καν η ομάδα και να ξεκινήσει του χρόνου από τη Γ Ερασιτεχνική!

Δυστυχώς, οι λάθος χειρισμοί, τα διλήμματα και οι εγωισμοί φέρνουν τον Άτλα σε δυσμενή θέση και ενώ έδειχναν πως θα μπορούσε να αποτελέσει μία εκ των πρωταγωνιστών στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ημαθίας.

Όσον αφορά τώρα το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, αυτό θα ξεκινήσει με 14 ομάδες καθώς ούτε τα Λευκάδια θα συμμετέχουν σ αυτό, μετά την αδυναμία να λειτουργήσει στο ελάχιστο ο “κυανόλευκος” σύλλογος.

Επομένως και σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος (δείτε εδώ), ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή, δεν αντικαθίστανται και επομένως μία (λογικά) θα είναι η ομάδα που θα υποβιβαστεί ή δύο αν ο πρωταθλητής (εφόσον ανεβαίνουν τέσσερις από την Α2 και για να συμπληρωθεί ο αριθμός 16) δεν καταφέρει να κερδίσει την άνοδο του μέσω των μπαράζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected